Gestul lui Meghan Markle pentru înmormântarea Prințului Philip

De Adelina Duinea, pe

Aflată în ultimul trimestru al celei de-a doua sarcini, Meghan Markle (39 de ani) nu a putut fi prezentă la înmormântarea Prințului Philip, bunicul soțului ei, Prințul Harry (36 de ani). Soțul Reginei Elisabeta a II-a (94 de ani) s-a stins din viață pe 9 aprilie 2021, la vârsta de 99 de ani. În luna iunie a anului acesta, Philip ar fi împlinit 100 de ani.

Harry a ajuns singur în Marea Britanie pe 12 aprilie 2021. Cu ocazia nefericitului eveniment, Harry și-a revăzut pentru prima oară familia după ce, la începutul anului 2020, a anunțat că el și Meghan se retrag din rolul de membri seniori ai familiei regale britanice.

Așadar, Meghan a rămas în Santa Barbara, California, SUA, unde perechea locuiește din vara anului trecut, alături de fiul cuplului, Archie Harrison (1 an și 11 luni), și de mama ei, Doria Ragland (64 de ani).

Gestul lui Meghan Markle pentru înmormântarea Prințului Philip

Deși nu a fost fizic prezentă la înmormântare, Meghan s-a asigurat că o coroană de flori și un bilet, ambele personalizate, vor fi așezate pe mormântul Prințului Philip. Coroana de flori a fost creată de Willow Crossley, cea care s-a ocupat de aranjamentele florale de la nunta lui Meghan cu Harry (2018) și de la botezul fiului lor Archie (2019).

Coroana a fost alcătuită, printre altele, din eryngium (scai-vânăt), pentru a reprezenta Marina Regală Britanică, și din acanthus mollis (talpa ursului), floarea națională a Greciei, țara în care Ducele de Edinburgh s-a născut.

Clopoțeii campanula au fost incluși în coroană pentru a reprezenta recunoștință și iubire veșnică, rozmarinul pentru pomenire, lavanda pentru devotament, iar trandafirii în onoarea lunii iunie, luna în care Prințul Philip s-a născut.

Ducesa a urmărit înmormântarea de acasă și a trimis un bilet scris de ea pentru a-și exprima condoleanțele față de familia regală britanică. La scurt timp de la decesul lui Philip, Harry a declarat:

Citește și:

Ce semnificație a avut rochia purtată de Meghan Markle în interviul pentru Oprah

De ce nu are fiul lui Meghan Markle titlu regal. Culoarea pielii lui NU a contat pentru familia regală

Prințul Harry și Meghan Markle s-au contrazis în acuzațiile de rasism față de familia regală

„Bunicul meu a fost un bărbat dedicat serviciului său, un bărbat cu onoare și cu un umor grozav. A fost autentic, a avut o istețime ascuțită și putea capta atenția unei întregi săli datorită carismei sale – dar și fiindcă n-aveai niciodată cum să știi ce ar putea scoate pe gură”.

„Va rămâne în memoria noastră ca cel mai îndelungat consort al monarhului, un militar decorat, un prinț și un duce. Pentru mine, ca și pentru aceia dintre voi care ați pierdut pe cineva drag sau un bunic în decursul acestui an, a fost întâi de toate bunicul meu: un maestru al grătarului, o legendă a bâlbâielilor și îndrăzneț până la final.

Ți se va simți lipsa, dar vei rămâne în amintiri – în amintirile unei națiuni și ale lumii. În inimile lui Meghan, Archie, a mea (precum și a viitoarei tale strănepoate) vei avea mereu un loc special”, a încheiat.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter