Gest fără precedent al Reginei Elisabeta a II-a. Pe cine a invitat în reședința sa de Crăciun

De Oana Dinu, pe
Citește și: 

Regina Elisabeta a II-a a făcut un gest fără precedent în istoria monarhiei britanice, de dragul Ducesei de Sussex. Pe cine a invitat de Crăciun la reședința sa din Sandrigham.

Invitațiile pentru festivitățile ce vor avea loc de Crăciun la reședința din Sandringham a Reginei Elisabeta a Marii Britanii au început să fie trimise și toată lumea a avut parte de o mare surpriză. Suverana a făcut un gest fără precedent de dragul lui Meghan Markle, conform Adevărul.ro

Chiar dacă a încălcat tradiția conform căreia doar membrii familiei regale pot sta de Crăciun la reședința oficială din comitatul Norfolk, anul acesta  Regina Elisabeta a invitat-o să li se alăture de sărbători pe Doria Ragland, mama lui Meghan Markle.

Gestul a fost surprinzător, ținând cont de faptul că monarhul britanic nu i-a invitat niciodată pe părinții lui Kate Middleton să stea la proprietatea ei aflată la 160 de kilometri nord de Londra, deși aceștia au fost prezenți în fiecare an la ceremonia religioasă organizată în ziua de Crăciun.

Conform presei internaționale, Regina Elisabeta ar fi luat această decizie din respect pentru Meghan Markle, care este însărcinată, și în semn de apreciere pentru mama acesteia.

Totodată, Doria Ragland este singura rudă a lui Meghan Markle în Regatul Unit și singura persoană din familie care i-a rămas aproape. Ducesa de Sussex s-a îndepărtat de tatăl și frații ei vitregi în urma scandalurilor în care aceștia au fost implicați înainte și după nunta ei cu Prințul Harry.

Regina a mai făcut un gest de acest fel și anul trecut de Crăciun, când Meghan a participat alături de familia regală la slujba de Crăciun de la biserica St. Mary Magdalene, spre deosebire de perioada logodnei Ducilor de Cambridge, atunci când Kate a petrecut sărbătorile de iarnă fără Prințul William.

The Cure și God Is An Astronaut vor concerta la București în 2019

Mac Miller, cauza morții. Ce au descoperit medicii legiști

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter