Gerald Butler i-a făcut o surpriză neplăcută Mădălinei Ghenea, chiar de ziua ei

De Libertatea.ro, pe

Frumoasa româncă din Slatina împlineşte astăzi 26 de ani. Ea se află în Thailanda, unde, însă, petrece fără iubitul ei, celebrul star hollywoodian Gerard Butler.
Mădălina Ghenea şi binecunoscutul actor Gerard Butler au o relaţie cu năbădăi. Ba sunt împreună, ba separaţi. După ce, recent, românca l-a adus pe plaiurile mioritice, iar apoi a mers ea la Londra pentru a-l vizita, acum Mădălina se află în vacanţă în Thailanda, dar fără amorezul ei, ci doar în compania unor prieteni.
Astăzi, 8.08.2013, fermecătoarea româncă împlineşte 26 de ani. Deşi este o zi importantă pentru ea, când cel care îi este iubit ar trebui să-i stea alături, Mădălina a trebuit să se mulţumească doar cu compania prietenilor, fiindcă Gerard Butler nu a fost lângă ea.
De altfel, vedeta şi-a urat singură „La mulţi ani!” pe pagina sa de Facebook, unde a şi postat o fotografie în care trimite pupici la camera de filmat. Chiar dacă Butler nu este cu ea, Mădălina pare să se fi simţit foarte bine, distrându-se alături de cei care se află cu ea în vacanţă.
Citeşte mai multe pe site-ul Libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter