George Burcea, trimis în judecată pentru consum de droguri. Ce pedeapsă riscă fostul soț al Andreei Bălan

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 07 mai 2021, 17:54

În luna februarie a anului 2020, George Burcea (33 de ani) a fost prins la volan după ce consumase substanțe interzise, mai exact cocaină. La momentul respectiv, Burcea spunea că a fost denunțat chiar de fosta soție, Andreea Bălan, cu care se află în plin proces de divorț.

Citește gratuit ediția de mai a revistei Unica. O găsești AICI

„Poliția Ilfov nu „m-a filat mult timp” așa cum au scris „genialele” ziare sau cum IPJ a dat comunicat (cred), ci au fost informați de Andreea. Spun asta pentru că eram de față când s-a întâmplat acest lucru. Tot acolo eram și când mi s-a cerut politicos să eliberez „platoul de filmare”. Andreea știa că eu am consumat substanțe. De unde? Și-a însușit telefonul meu de multe ori când eram în lumea viselor, apoi a început să întrebe în dreapta și-n stânga”, a scris George Burcea pe rețelele de socializare la începutul lunii martie a anului 2020.

În urma acestui incident, lui Burcea i s-a întocmit dosar penal.

Citeşte şi: Andreea Esca, schimbare de look. Cum a apărut vedeta PRO TV la pupitrul știrilor de seară

Acum, procurorii au finalizat ancheta în cazul său și l-au trimis pe actor în judecată. Procesul său va începe după ce judecătorii vor stabili legalitatea de urmărire penală, potrivit wowbiz.ro.

Dosarul lui George Burcea este încadrat în articolul 336 NPC, care prevede pentru persoanele „aflate sub influența unor substanțe psihoactive, care conduc un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere” pedepse de 1 până la 5 ani de închisoare sau amendă. Astfel, Burcea ar putea primi o pedeapsă asemănătoare cu cea dată șoferilor prinși la volan cu o „îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”.

Burcea a vorbit despre acest episod neplăcut din viața sa

La câteva luni după iscarea scandalului legate de acuzațiile care i-au fost aduse cu privire la consumul de droguri, George Burcea mărturisea următoarele:

„Am avut un moment în care eram destul de pierdut emoţional din cauza problemelor de acasă, dar de acolo şi până la dependenţă, cum a scris presa, e cale lungă. Poliţia ştia acest lucru de la Andreea, nu că m-ar fi filat, cum s-a scris de nenumărate ori. Punctul culminant al separării a fost anul trecut, când încercând să fac această carte, mi s-a spus că proiectele mele sunt de rahat, mici şi nesemnificative, iar ale ei sunt de 50 de ori mai mari decât ale mele. Atunci ştiam că de acolo şi până la despărţire nu mai este decât un pas de pitic.”

George Burcea și Andreea Bălan au decis să se despartă în primăvara anului 2020. Cei doi au împreună două fete – Clara și Ella.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter