George Burcea, declarație de dragoste pe rețelele de socializare. Ce a spus actorul

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 28 septembrie 2020, 16:11
După ce a fost eliminat din show-ul „Ferma. Orășeni vs Săteni”, George Burcea a devenit din nou activ pe rețelele de socializare și și-a surprins fanii cu o declarație de dragoste. 

Chiar dacă se află în plin proces de divorț cu Andreea Bălan, George Burcea pare tot mai hotărât să iubească din nou. În cadrul emisiunii „Ferma”, actorul a dat de înțeles că femeia alături de care vrea să înceapă o nouă relație este prezentatoarea TV Viviana Spsosub.

Citește online gratuit numărul de octombrie al revistei Unica

„Îmi place foarte mult Viviana, dar eu mai am chestii de rezolvat acasă, așa că nu mi-am dorit să fac tămbălău. O să ajung acasă, o să încerc să îmi rezolv treburile cu cealaltă parte și după aia să vedem dacă se poate naște ceva frumos. Viviana nu este o fată de rănit, de care să-ți bați joc. Este o fată caldă, pe care este nevoie să o iubești și să o protejezi, să o aperi. Pe lângă copiii mei și mama, va fi printre primele persoane pe care le voi căuta” a mărturisit George Burcea după eliminarea Vivianei Sposub de la „Ferma”.

Citește și: George Burcea, despre Viviana Sposub: „Nu este o fată de rănit. Este nevoie să o iubești și să o protejezi”

George Burcea, declarație de dragoste pe rețelele de socializare

După ce a fost eliminat și el din concurs, George Burcea pare să-și fi urmat întocmai planurile. A mers acasă la fetițele sale, Ella și Clara, dar nu a uitat-o nici pe Viviana. Actorul a postat pe contul său de Instagram câteva poze cu micuțele, iar în dreptul uneia dintre poze a scris „De 3X îndrăgostit”. Fanii au făcut imediat legătura cu vedeta Pro TV și au considerat că afirmația este de fapt o declarație de dragoste pentru ea și un mod subtil de a-și anunța admiratorii că este într-adevăr îndrăgostit.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

De 3X îndrãgostit ❤️😘 #ClaraMaria 🍼

O postare distribuită de GEORGE BURCEA (@george_burcea) pe

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter