George Burcea a plecat de la Viviana Sposub. Unde și cu cine locuiește actorul acum

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 27 noiembrie 2020, 15:57

George Burcea (32 ani) și Viviana Sposusb (22 ani) trăiesc de câteva luni bune o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au îndrăgostit în timpul filmărilor pentru reality show-ul “Ferma”, de la PRO TV, și acum formează unul dintre cele mai frumoase și îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton.

Citeşte şi: George Burcea, replici dure la adresa Andreei Antonescu: „Nu pot să tac”

În urmă cu o lună, George și Viviana s-au infectat cu noul coronavirus și au decis să stea împreună în izolare. Dar acum, pentru că perioada carantinei a trecut, George Burcea s-a reîntors unde locuia înainte de a se îmbolnăvi și locuiește împreună cu bunul său prieten actorul Iulian Burciu, care este și nașul uneia dintre fetițele sale, Clara.

Citește gratuit ediția de decembrie a revistei Unica. O găsești AICI

„În perioada în care am fost izolați am locuit împreună cu Viviana, pentru a nu-l infectă și pe nașul Clăriței, cel cu care locuiesc. Pe nașul Zhenon (actorul Iulian Burciu, n.r.) îl știu din 2012 și am stat împreună și la căminul de teatru, și în alte apartamente din București. El nu-mi este doar coleg de teatru, naș și prieten, ci este parte din inima mea, din sângele meu”, a spus Burcea, potrivit click.ro.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter