Gabriela Spanic a pozat goală la 45 de ani. FOTO

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 15 iulie 2020, 17:49
Gabriela Spanic a pozat goală la 45 de ani. Îndrăgita actriță de telenovele arată perfect și are toate motivele să se mândrească cu formele sale voluptoase.

Gabriela Spanic și-a surprins pe deplin fanii după ce a publicat pe contul său de Instagram câteva fotografii în care apare complet goală. Imaginile provocatoare fac parte dintr-un pictorial incendiar pe care actrița de telenovele l-a făcut pentru un calendar pe anul 2019.

 

View this post on Instagram

 

Dios mio 🙈😍 @gabyspanictv #gabyspanic #lausurpadora

A post shared by Gaby Spanic (@spanic_fans) on

Gabriela Spanic a scris și un mesaj de susținere a fotografiilor nud: „Am vrut să celebrez 32 de ani de carieră cu certitudinea că mă simt mai împlinită ca niciodată din toate punctele de vedere. Calendarul conține fotografii inedite, în care pozez sexy, liberă și mai transparentă ca niciodată… Corpul nostru este un templu și îl îngrijesc pe măsură”, – a scris Gaby Spanic pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Simplesmente rainha @gabyspanictv #gabyspanic

A post shared by Gaby Spanic (@spanic_fans) on

Gabriela Spanic susținea în 2016, într-un interviu acordat pentru People en Espanol, că nu a recurs niciodată la operații estetice, ba mai mult, că nu și-a injectat nimic în piele și că toate zvonurile sunt doar răutăți ale oamenilor: „Mă amuză persoanele invidioase care zic că sunt frumoasă pentru că sunt operată. Nu! Sunt complet naturală!”

Actrița care a dat viață Uzurpatoarei, dar și multor altor personaje celebre de telenovelă a recunoscut abia anul trecut că a apelat la câteva retușuri, însă că s-a rezumat doar la injecții cu botox și atât. Ba mai mult, la momentul respectiv a făcut un video pe rețelele de socializare în care prezenta rezultatul.

Gabriela Spanic a obținut titlul de Miss Venezuela în anul 1992, titlu care i-a deschis calea către actorie și, implicit, către succes. A fost căsătorită timp de 6 ani cu actorul Miguel de Leon, însă în 2003 și-au spus adio definitiv. În urmă cu 11 ani, actrița de telenovele a devenit mama unui băiețel, Gabriel de Jesus.

 

View this post on Instagram

 

Mais um tiro @gabyspanictv #gabyspanic #lausurpadora #paolabracho

A post shared by Gaby Spanic (@spanic_fans) on

Gabriela Spanic are o soră geamănă, exact ca în telenovela Uzurpatoarea, însă acest aspect este mai puțin știut având în vedere că relația dintre cele două nu este una bună și foarte rar apar împreună în public. Daniela Spanic este manechin de profesie și chiar a jucat în câteva telenovele alături de sora sa mai celebră, Gabriela. Reamintim că Gaby Spanic a trecut printr-o tentativă de asasinat, atunci când asistenta sa personală a încercat să o otrăvească.

Gabriela Spanic - actrita de telenovele- a pozat nud

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter