Gabriela Firea a fost operată de urgență. Care este starea sa de sănătate

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 14 ianuarie 2019, 15:09
Gabriela Firea a lipsit o bună perioadă de timp atât de la evenimentele publice, cât și de la șefia Primăriei Capitalei, însă abia acum s-a aflat care a fost motivul dispariției sale. Primarul general al Bucureștiului a trecut printr-o perioadă mai delicată cu sănătatea.

Gabriela Firea, în vârstă de 46 de ani, a fost nevoită să se opereze din cauza unei afecţiuni gastrointestinale acute care i-a pus în pericol starea de sănătate. Intervenția a avut loc laparoscopic, la Spitalul Colentina, iar anunţul a fost făcut chiar de Gabriela Firea, care și-a revenit, se simte bine și a ținut să mulțumească medicilor de la Spitalele Colentina şi Cantacuzino:

”Unele încercări care apar în calea vieții noastre sunt prea dificile pentru a putea fi depășite de unul singur. Dumnezeu ne ajută să fim înconjurați de oameni care să ne ridice. Mulțumesc celor care mi-au fost alături în problema de sănătate pe care am avut-o, în toată această perioadă. Mulțumesc echipelor medicale de la spitalele Doctor Ion Cantacuzino și Colentina. Am știut că sunteți la fel de buni ca orice centru medical european și nu am greșit având încredere în Dumneavoastră. Mulțumesc familiei mele și prietenilor mei dragi care m-au înconjurat cu atâta dragoste care, împreună cu intervențiile si tratamentele, m-au pus pe picioare”, – a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Gabriela Firea a fost căsătorită cu Răsvan Firea timp de 17 ani, până în 2010 când acesta a decedat în urma unui accident vascular. Împreună au un băiat, pe nume Tudor Firea, în vârstă de 23 de ani. Acesta, la rândul său are un frate vitreg, pe Răzvan Firea, un excentric designer vestimentar. Între Răzvan și Gabi Firea a existat dintotdeauna o relație încordată, fiul său vitreg declarând în nenumărate rânduri că nu o suportă pe fosta soție a tatălui său, cu atât mai mult cu cât aceasta, la doar 8 luni de la decesul tatălui său, s-a recăsătorit cu primarul localității Voluntari, Florentin Pandele, cu care are doi baieti, pe David Petru si pe Zian. De curând, Gabriela Firea a povestit că a fost părăsită de iubit pentru că era prea săracă.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter