Gabriela Cristea, mesaj special la aniversarea fiicei Iris. Ce urare i-a făcut vedeta

De Unica.ro, pe Ultimul update Duminică, 22 martie 2020, 14:40
Thea Iris Selena, fiica cea mică a cuplului Gabriela Cristea Clonda și Tavi Clonda a împlinit un anișor. Fetița a primit multe cadouri, dar și un mesaj special de la părinții ei.

Minunea din brațele mele împlinește mâine un an de viață. Iris o să aibă aniversarea ei frumoasă, dar intimă. Mami și-a suflecat mânecile și indiferent de vremurile pe care le trăim, mâine ne îmbrăcăm frumos, mâncăm tort și o să avem baloane“, a scris Gabriela pe contul ei de Instagram cu o zi înainte de ziua de naștere  fiicei mici.

Gabriela Cristea si familia

Ești albăstrică precum o floare, tu ești raza mea de soare… ești floarea mea, zeița mea, curcubeul inimii mele. Cu tine lumea e mai frumoasă, mai pură și mult mai inocentă. La mulți ani, fetița mea!“, a transmis vedeta tv pe Instagram, sub o poză cu fetița ei, Iris.

Citește și: Gabriela Cristea, despre Tavi Clonda, la 6 ani de când s-au cunoscut: „Mi-a schimbat valorile“

Tot pe Instagram a scris și Tavi Clonda, soțul vedetei: „La mulți Ani, iubita noastră zeiță! Azi împlinești 1 anișor! Nu am cuvinte să-mi exprim fericirea, dar un lucru pot spune: pentru tine și pentru cei ca tine, mici și curați și puri, lumea va fi mai bună!“.

Gabriela și Tavi s-au pregătit pentru ziua de naștere a celei mici împodobind casa cu baloane colorate și organizând o petrecere surpriză pentru cele două fetițe. Tavi a făcut un grătar în curte, spunând că astfel se răsfață ei, iar printre cadourile pe care Iris le-a primit din partea celor dragi s-a numărat și un portet desenat cu cele două micuțe surori.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se cunosc de șase ani, s-au căsătorit civil în 2015 și religios în 2019 și între timp au devenit părinții a două fetițe – Bella Victoria Margot, în vârstă de doi ani și Thea Iris Selena, născută în martie 2019.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter