Gabriela Cristea a vorbit despre întoarcerea în televiziune: „Din păcate…”

De Mădălina Manole, pe
Gabriela Cristea se află în concediu de maternitate. Îndrăgita prezentatoare TV se bucură de timpul petrecut împreună cu frumoasa sa familie, cu soțul său, Tavi Clonda, și cu cele două fetițe, Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena, născută în urmă cu doar două luni.

Gabriela Cristea, în vârstă de 44 de ani, a fost invitată în emisiunea online a soțului său, Tavi Clonda, și a răspuns întrebărilor puse de urmăritori. Cei mai mulți își doreau să știe când se va întoarce pe micile ecrane îndrăgita prezentatoare de televiziune, însă veștile date de ea nu au fost chiar îmbucurătoare: „Mă plimb desculță pe iarbă, mă bucur de viață, de tine și de copiii noștri. Fac lucruri mărunte, nu mă întorc deocamdată la TV. În televiziune urmează să mă întorc. Le-am spus că mă întorc foarte curând, dar, din păcate, nu am un proiect care să mă stimuleze, ceva senzațional, wow.

Aș pleca și eu în concediu. Nu fac mare lucru, mă relaxez, am grijă de copiii noștri împreună cu tine. Dacă nu te ocupai și tu, acum eram leșinată! Dacă aș primi ceva care să mă stimuleze cu adevărat, și care să fie așa cum sunt eu, atât de frumoasă și de deșteaptă. Până atunci…”, – a mărturisit Gabriela Cristea în emisiunea 10 minutes with Tavi Clonda”, care se edsfășoară chiar în curtea casei lor.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter