Gabriela Cristea a fost aspru criticată pentru o fotografie postată pe Instagram

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 06 iulie 2021, 15:44

Recent, Gabriela Cristea (46 de ani) a publicat pe Instagram mai multe fotografii surprinse în timpul unui picnic. Cât fiicele lor, Iris Thea Selena (2 an) și Victoria Bella Margot (3 ani), se aflau la grădiniță, prezentatoarea TV și soțul ei, Tavi Clonda (40 de ani), au petrecut puțin timp în doi.

Gabriela Cristea a fost aspru criticată pentru o fotografie postată pe Instagram

„Fetele sunt la grădiniță, iar noi am avut un răgaz doar pentru noi doi. Am încărcat câteva bunătăți într-un coș și ne-am urcat în mașină către o destinație… necunoscută.

Ne-am oprit pe malul unui lac (să nu mă întrebați care că habar nu am), ne-am așezat pătura de picnic la umbra mașinii și am scos tot romantismul din noi”, a scris Gabriela în dreptul unei fotografii cu ea și cu Tavi.

Ulterior, vedeta TV a publicat câteva fotografii doar cu ea. În dreptul lor, Gabriela a scris doar: „Vineri…”. În comentariile postării, fanii prezentatoarei au atras atenția asupra unui detaliu.

„Când ai modificat silueta, ai îndoit sticla!; Ți se topește sticla în mână!; Ce ai făcut cu sticla aia??; Cam strâmbă sticla de șampanie. Nu vreau să par răutăcioasă, dar numai apăreți deloc naturale pe site-urile de socializare..

Păcat că ești frumoasă în realitate; Ce s-a întâmplat cu sticla de șampanie? Un nou model al sticlei?”, au fost câteva dintre comentariile negative.

În ciuda acestor reacții, mulți au complimentat-o pe vedetă. „Ești o mămică, o femeie minunată!; Foarte frumoasă și solară!; Toți care comentează urât la adresa Gabrielei sunt invidioși. Gabi ești superbă!; Ești foarte frumoasă. Invidiile nu le lua în seamă”, au fost doar câteva dintre comentariile pozitive.

Citește și:

Motivul din cauza căruia Gabriela Cristea a făcut atac de panică: „Habar n-aveam ce mi se întâmplă”

Gabriela Cristea duce o nouă luptă cu firma lui Marcel Toader, la doi ani de la decesul omului de afaceri

Cum arăta Gabriela Cristea când s-a lansat în televiziune. „La fiecare emisiune mă machiam singură”

Care este secretul relației dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda

„Secretele fericirii în cuplu sunt, după părerea mea, trei la număr. Cel puțin așa este la mine și la Gabi. În primul rând, comunicarea trebuie să fie bună, viața sexuală trebuie să fie activă și după ce apar copiii și, în al treilea rând, niciodată să nu te culci certat cu partenerul de viață.

Ar mai fi și altele, dar, în opinia mea, astea sunt cele mai importante”, declara Tavi Clonda în urmă cu ceva timp, potrivit WOWbiz. „Întâlnirea cu el [Tavi] mi-a întors viața cu susul în jos, mi-a schimbat valorile și mi-a alinat zbuciumul sufletesc.

Suntem de peste 6 ani împreună și am construit împreună cât pentru 6 vieți. Abia aștept să văd ce o să mai vină! @taviclonda #victorienii #taticlonda #loveofmylife”, scria și Gabriela Cristea în mediul online, în 2019.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter