Gabi Bădălău o jignește pe Bianca Drăgușanu într-o conversație cu fosta soție, Claudia Pătrășcanu

De Unica.ro, pe

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au separat în 2019. În prezent, fostul cuplu luptă în instanță pentru obținerea custodiei fiilor lor, Gabriel și Nicolas, care locuiesc cu solista și cu mama ei în Agigea.

Sfârșitul anului 2020 și începutul anului 2021, Gabi Bădălău le-a petrecut în Dubai și în Maldive alături de Bianca Drăgușanu. După revenirea în țară, Bianca a spus că trăiește „cea mai frumoasă perioadă” din viața ei.

În doar câteva luni, însă, Gabi și Bianca s-au despărțit și împăcat de mai multe ori. Recent, într-o discuție cu fosta lui parteneră de viață, Claudia, Gabi a jignit-o pe cea despre care spunea: „Sunt un bărbat liber și asumat. Bianca este o femeie superbă și deșteaptă pe care orice bărbat și-ar dori-o ca iubită sau parteneră”.

Gabi Bădălău o jignește pe Bianca Drăgușanu într-o conversație cu fosta soție, Claudia Pătrășcanu

Înregistrarea a fost făcută publică de website-ul Spynews. În timpul ei, Claudia întreabă: „De ce îi permiți atât de multe lucruri, să-ți facă copiii săraci? Cum, măi Gabi, că un bărbat…”.

Gabi răspunde imediat: „N-am permis. E o psihopată și o nebună”. „Tu te-ai afișat cu ea și acum o faci psihopată și nebună?”, a continuat Claudia. În același timp, Gabi pare să spună: „Mă simt bine”.

Citește și:

Claudia Pătrășcanu iubește din nou după divorțul de Gabi Bădălău?

Alina Laufer, fotografie adorabilă cu gemenii ei: „Patru săptămâni de când i-am adus acasă”

Gabriela Prisăcariu, într-o ținută transparentă în platoul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”

Ce au spus Claudia și Gabi despre împăcare

„Nu vreau să mai discut. Nu mă interesează Claudia, mă interesează doar cum sunt copiii și atât. Totul e perfect pentru copii. Nu există, 0% șanse, nu există [șanse de împăcare]”, a declarat Gabi Bădălău.

Pentru Antena Stars, Claudia a spus: „Doamne iartă-mă! Acum, dacă am încercat să fie bine pentru copii, nu înseamnă că ne-am și împăcat. Nu mai văd această împăcare ca și cuplu. Astăzi, în instanță, lucrurile au stat cu totul și cu totul diferit.

Încerc degeaba să fac ca lucrurile să fie bine pentru copii. Susține că-mi ia copiii! M-a amenințat cu asta din anul 2019. Vrea să mă scoată nebună, să-mi scoată un certificat medical. Mi se pare un pic fabulos și de râs și asta arată că nu-și dorește liniștea copiilor”.

La sfârșitul lunii martie, însă, o sursă a declarat în exclusivitate pentru Spynews că Gabi ar vrea să se împace cu solista. „Mai lasă-mă cu Bianca Drăgușanu, că eu pe Claudia am iubit-o și o s-o iubesc toată viața. Claudia Pătrășcanu este iubirea vieții mele”, ar fi spus Gabi Bădălău, potrivit Spynews.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter