FOTO Gina Pistol și Smiley, în cea mai intimă ipostază la botezul fiicei lor. Cum au fost surprinși cei doi

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 23 iunie 2021, 13:04

Duminică, 20 iunie 2021, Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița. Evenimentul a avut loc într-o locație superbă, înconjurată de natură, iar la petrecere au participat doar familia și prietenii apropiați, printre care s-au numărat Jean Gavril, Speak și Ștefania, Andreea Bănică și Lucian Mitrea, Andreea Savin, Șerban Cazan, Emilian, Jo și Juno, Irina Voinea și alții.

Chiar dacă botezul a avut loc departe de ochii curioșilor, Smiley și Gina au postat pe rețelele sociale poze și filmulețe de la petrecere. Vedeta de televiziune a postat recent, într-un InstaStory, un clip de câteva secunde, de la botez, în care apare sărutându-l pe Smiley.

Vezi sărutul dintre Gina și Smiley în galeria foto de mai jos.

„Duminică am creștinat-o pe Josephine. Pentru noi, ca părinți, momentul de la Biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant. Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte. La finalul zilei ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă. A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume”, a spus Gina Pistol după botez.

FOTO Gina Pistol și Smiley, în cea mai intimă ipostază la botezul fiicei lor. Cum au fost surprinși cei doi

Citeşte şi: Ștefania, dur criticată pentru ținuta de la nunta Roxanei Ionescu: „În sutien? Nu reprezinți nimic social!”

Citeşte şi: Oana Roman vrea să plece definitiv din România. Pentru cine stă acum în țară

Citeşte şi: Culiță Sterp și Daniela Iliescu au ales un nume cu însemnătate biblică pentru băiețelul lor

Citeşte şi: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, pas important în relația lor. Cei doi s-au mutat împreună în București

Pentru că minunatul eveniment a avut loc în sânul naturii, Smiley și Gina Pistol au purtat ținute commode, cu iz rustic. Gina a ales o rochie lejeră cu motive tradiționale, o coafură simplă și un machiaj natural, iar cântărețul a optat pentru o cămașă vaporoasă și pantaloni din in.

Nașii fetiței sunt prieteni apropiați ai cuplului.

„Nașul fetiței nu o să fie Adrian Sârbu, ci o prietenă, Diana, cu soțul ei, din Timișoara. Fetița nu o să aibă două perechi de nași sau mai multe, ci una singură”, explica Gina Pistol înainte de botez.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter