FOTO. Cum arăta Delia în adolescență: „În caz că se întreabă cineva cum arăt foarte slabă”

De Mădălina Manole, pe
Delia a făcut publice imagini din adolescența sa, de dinainte să fie celebră și cunoscută în lumea mondenă, și mare ne-a fost mirarea să observăm cât de mult s-a schimbat. Frumoasă, îndrăzneață și fashion încă de pe atunci, Delia și-a surprins fanii cu fotografii de acum aproximativ 20 ani.

Delia, în vârstă de 36 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi. Cu toate că astăzi se mândrește cu niște forme voluptoase, se pare că în adolescență, Delia, făcea partea din tipologia tinerelor foarte slabe sau cel puțin așa lasă să se observe jurata de la IUmor în fotografia publicată pe contul său de Instagram.

Delia in adolescenta

Cu o ușoară ironie, Delia a comentat la fotografia sa: „În caz că se întreabă cineva cum arăt foarte slabă”. Ceea ce se poate observa, dincolo de silueta zveltă a îndrăgitei artiste, este costumul de baie foarte modern, chiar extravagant am putea spune pentru vremurile acelea, semn că Delia a fost dintotdeauna pasionată de modă și i-a plăcut să șocheze cu ținutele sale. Totodată, Delia a mai postat o fotografie din copilărie alături de familia sa, de părinți și de sora sa, Oana.

Delia poza de familie

Citește și – Iulia Albu, atac dur la adresa lui Smiley. Ce a deranjat-o la artist și cum l-a taxat

Citește și – Horia Brenciu nu a luat BAC-ul din prima. Care a fost prima meserie a artistului

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter