Fostul iubit al Alessiei, acuzații la adresa artistei: „Ea nu e nimeni”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 09 februarie 2021, 12:56

Solista Alessia (36 de ani), pe numele ei real Elena Baboia, a cerut un ordin de protecție împotriva iubitului ei. La începutul anului trecut, însă, la scurt timp de la anunțul că s-au despărțit, Alessia și partenerul ei își mai dădeau o șansă.

Prima ruptură dintre cei doi ar fi avut loc chiar după botezul fiului lor Alvin. Recent, despre fosta relație, cântăreața a mărturisit: „Nu ne mai înțelegeam de mult timp. Au fost două ordine de protecție.

Unul de cinci zile și unul de trei luni. Eu încă fac terapie la psiholog. Am fost și cu copilul la psiholog. Părinții lui sunt principalii vinovați pentru tot ce s-a întâmplat în relația noastră. S-au băgat în familia noastră aproape de la început”.

Fostul iubit al Alessiei, acuzații la adresa artistei: „Ea nu e nimeni”

Ulterior acestor declarații, fostul partener de viață al solistei a răspuns: „Niciodată eu nu sunt agresiv. Nu am de ce să fiu agresiv! Relația s-a stricat din cauza educației ei. Ea s-a băgat în relația cu părinții mei! (…)

Dacă nu o cunoșteam pe ea eram milionar. Ea nu are ce imagine să-și protejeze, ea nu e nimeni. Ea e doar o fată care a mai apărut la TV și a mai avut un clip acum 10 ani. Ea nu e nimeni!”.

Apoi, Alessia a răspuns la Antena Stars: „Te rog să te uiți în urmă și să numeri clipurile mele, aparițiile și piesele mele pe care le-am scos înainte de relația cu el și după relația cu el!”.

Alessia a declarat că fostul ei partener ar fi violent. În prezent, solista, care locuia în București, s-a mutat cu fiul ei în Constanța, orașul în care s-a născut. Pentru Antena Stars, însă, bărbatul a spus:

„Nu a plecat din cauza mea, a fost dorința ei. Suntem într-un proces care nu ne convine niciunuia. Suntem în proces pentru custodie, dar nu am primit niciun termen. A greșit Alessia. A făcut ceva ce nu trebuia făcut. Legile din România sunt făcute pentru a le apăra pe femei.

Am primit ordin de protecție pentru cinci zile, dar eu nici nu eram acolo când s-a întâmplat acțiunea. Fiecare are versiunea lui, de aceea suntem și în proces. Nu există nicio relație între noi acum. Vorbim doar când e să văd copilul și atât”.

Foto: Instagram / Facebook

Citește și:

Fosta soție a lui What’s Up, Simina Costea, a vorbit despre noua ei relație

Care a fost primul job al lui Pepe? „Niciodată nu mi-a fost rușine”

În ultima lună de sarcină, Monica Roșu a dezvăluit numele fiicei sale

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter