Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, detalii surprinzătoare despre divorțul de antrenor

De Unica.ro, pe

Din 1994 până în 2008, Laurențiu Reghecampf (45 de ani) a fost căsătorit cu Mariana Boldea, acum Pfeiffer. Din mariajul cu aceasta, antrenorul de fotbal are un fiu, Luca (19 ani). Luca, Mariana și actualul ei partener de viață locuiesc acum în Germania.

Imediat după divorț, Laurențiu s-a recăsătorit cu impresara Anamaria Prodan (48 de ani), alături de care are un fiu, Laurențiu sau Reghe Junior, în vârstă de 12 ani. Anamaria mai are două fiice, Rebecca (22 de ani) și Sarah (21 de ani), din primul mariaj cu jucătorul de baschet Tiberiu Dumitrescu.

În iunie 2021, contactat de jurnaliștii Fanatik.ro, Laurențiu a confirmat că el și Anamaria divorțează: „Da, e adevărat, divorțăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înțelegeți că este vorba despre viața noastră privată, despre copiii noștri și vă rog să ne respectați decizia. Vă mulțumesc!”.

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, detalii surprinzătoare despre divorțul de antrenor

Ulterior, antrenorul și-a modificat declarațiile. „Da, nu știu nimic despre ce a apărut în presă. Nici nu vreau să comentez pe marginea acestui subiect. Nu sunt în zonă, nu sunt în țară. Nu știu ce să vă spun pe marginea acestor informații. De fapt, nu doresc să vorbesc momentan. Nu vă supărați, dar chiar nu e cazul să vorbesc în presă despre viața mea personală”, a spus pentru Playsport.ro.

În tot acest timp, Anamaria a negat că vor divorța. După ce s-a spus că antrenorul ar înșela-o, impresara a declarat: „Eu, Anamaria Prodan, nu divorțez. Nu știu despre vreo amantă, dar dacă există, o voi găsi, fie la București, fie la Deva, fie în Dubai. Dacă există această amantă, repet, nu știu să existe, dar dacă există, o voi găsi”.

Citește și:

Jason Sudeikis are o nouă iubită după 1 an și jumătate de la despărțirea de Olivia Wilde

Cardi B este însărcinată cu al doilea copil. Primele imagini cu burtica

Alina Ceușan și-a pus implanturi mamare. Primele fotografii după intervenția estetică

Cu ceva timp în urmă, fosta parteneră de viață a lui Laurențiu a făcut mai multe dezvăluiri despre Anamaria: „Laurențiu m-a anunțat la telefon că vrea să divorțeze. Mi-a spus: «Ești o mamă bună, ești o soție ideală, ești gospodină, dar nu se poate să trăim împreună». A zis că nu mai merge, nu ne mai potrivim.

Eu nu apucasem să mă mut și ea venea deja la mine acasă. Într-un sfârșit de săptămână a venit și a vrut să mă ajute să car mobila. Are un tupeu incredibil. Măcar putea să aibă bunul simț și să nu vină acolo cât eram eu acolo. Laurențiu m-a sunat într-o seară și mi-a spus că trebuie să divorțăm pentru că Anamaria este însărcinată”.

În aceeași perioadă, Mariana a mai declarat: „Aș vrea ca Anamaria să simtă ce am simțit și eu”. Deși perechea a sărbătorit la începutul lunii iunie 15 ani de mariaj, cuplul s-a căsătorit în 2008, ceea ce înseamnă că anul acesta au aniversat 13 ani de mariaj, nu 15. Tot după 13 ani de mariaj s-au despărțit și Laurențiu și Mariana.

Foto: Libertatea.ro; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter