Fiul supermodelului Stephanie Seymore, Harry Brant, a murit

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 20 ianuarie 2021, 17:16

Harry Brant, fiul supermodelului Stephanie Seymore (52 de ani) și al editorului Peter Brant (73 de ani), a murit în urma unei supradoze accidentale la vârsta de doar 24 de ani. Familia tânărului a confirmat decesul.

Fiul supermodelului Stephanie Seymore, Harry Brant, a murit

Potrivit familiei sale, Harry s-a stins din viață duminică, 17 ianuarie, din cauza unei supradoze. „Vom fi veșnic triști că viața lui s-a sfârșit atât de repede și din cauza acestei boli devastatoare (dependența).

A realizat multe până la 24 de ani, însă nu vom avea niciodată șansa de a vedea câte alte lucruri ar fi putut realiza. Nu a fost doar fiul nostru. A fost un frate minunat, un nepot iubitor, unchiul preferat și un prieten de nădejde.

Era creativ, iubitor și avea un suflet puternic care a luminat inimile multor oameni. A fost un om frumos în interior și în exterior”, au declarat părinții regretatului model.

Mai mult decât atât, mama lui, Stephanie, spera să-i vindece dependența internându-l într-o clinică de dezintoxicare. În câteva zile ar fi fost internat. În 2015 și 2016, alături de fratele lui, Peter Brant Jr. (27 de ani), Harry a lansat o colecție de make-up unisex pentru un brand celebru de cosmetice.

Vorbind despre inspirația din spatele colecției, Harry a declarat pentru W Magazine: „Diferențele dintre genuri încep să se estompeze, ceea ce este cu adevărat grozav. Oamenii încep să fie apreciați pentru creativitatea lor.

Cred că după încheierea liceului, a fi „normal” nu mai este interesant pentru oameni. De aceea încearcă să fie autentici și unici, iar cu cât îmbrățișează asta mai mult, cu atât mai atrăgători devin.

Cred că oamenii se pot exprima cu mai bine cu ajutorul machiajului. Este o fantezie. Te transformă în cineva nou. Poate nu ești așa în mod normal, dar prin machiaj te eliberezi. Așa a fost întotdeauna pentru mine”.

Foto: Instagram

Citește și:

Prima iubită a lui Edward Sanda a murit: „Din păcate, ea s-a ridicat la cer”

Bianca Drăgușanu a confirmat zvonurile despre căsătoria cu Gabi Bădălău

Cântăreața BiBi, implicată într-un accident rutier grav: „Cel care a intrat în mine nu avea permis”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter