Fiul lui Marcel Toader, declarații emoționante în ziua în care tatăl lui ar fi împlinit 58 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 17 martie 2021, 16:05

Marcel Toader s-a stins din viață în luna august a anului 2019, în urma unui stop cardiac. Anul acesta, pe 4 ianuarie, fostul jucător de rugby ar fi împlinit 58 de ani. Omul de afaceri este înmormântat în Constanța.

Fiul lui Marcel Toader, declarații emoționante în ziua în care tatăl lui ar fi împlinit 58 de ani

„4 ianuarie rămâne o dată tristă pentru mine. Era ziua tatălui meu. Ar fi împlinit anul acesta 58 de ani. Din păcate, nu mai am pe cine să sărbătoresc. Am rămas doar cu amintirile.

Mi-a rămas în suflet, l-am comemorat în suflet, pentru că nu am putut să fac nimic. Nu am putut să mă deplasez la Constanța, care este carantinată din cauza pandemiei de coronavirus.

Și nici nu am vrut să o expun pe bunica mea. Așa că anul acesta l-am comemorat în suflet, din păcate”, a declarat fiul lui Marcel, Maximilian Toader, pentru Click!.

În cadrul aceluiași interviu, întrebat dacă a reușit să acopere datoriile rămase după decesul tatălui său, Maximilian a completat: „Capitolul cu datoriile este aproape încheiat.

Am achitat o mare parte din suma datorată. Am acoperit din vânzarea apartamentului. A mai rămas o sumă mică, iar pentru aceasta trebuie să mă hotărăsc dacă fac sau nu succesiunea”.

Marcel Toader nu a fost uitat de adevărații lui prieteni

Maximilian a mai dezvăluit și că tatăl lui „nu a fost uitat de adevărații prieteni”. „Am primit mesaje pe 4 ianuarie. Mă sună, vorbesc în continuare cu anumiți prieteni de-ai lui.

Dar dacă stăm să analizăm câți prieteni, așa-ziși prieteni între ghilimele, a avut, putem să spunem că da, a fost uitat”, a mai spus pentru Click!.

Marcel Toader a fost căsătorit și a divorțat de 6 ori. Pe Raluca, prima lui soție, a cunoscut-o în Franța și alături de ea a devenit tatăl lui Maximilian (24 de ani), unicul lui fiu.

A mai fost căsătorit cu fosta jucătoare de tenis Cătălina Cristea, cântăreața Anamaria Ferenţ, prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea, interpreta de muzică populară Maria Constantin și Diana Ghenu, fiica primarului din comuna Berceni, Ilfov.

Foto: Facebook / Instagram

Citește și:

Cum au petrecut Cleopatra Stratan și Edward Sanda primul Crăciun împreună

Cum a schimbat-o pe Andreea Marin relația cu Adrian Brâncoveanu?

Tily Niculae, soțul și copiii, depistați pozitiv cu COVID-19: „Nu-mi vine să cred că este povestea noastră”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter