Filmarea care l-ar putea salva pe Cristiano Ronaldo de acuzațiile de viol

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 12 octombrie 2018, 08:06
Scandalul în care Cristiano Ronaldo a fost implicat, fiind acuzat de viol, ia tot mai multă amploare. Dar fotbalistul ar putea fi salvat de o filmare făcută în urmă cu nouă ani.

În timp ce Kathryn Mayorga îl acuză cu înverșunare pe Ronaldo de agresiune sexuală, versiunea fotbalistului este una cu totul diferită.

După ce au întreţinut relaţii intime, Cristiano şi Kathryn au părăsit împreună hotelul şi s-au întors în acelaşi club unde s-au cunoscut. Investigatorii caută acum filmările de pe camerele de supraveghere de la acea vreme. Dacă ele mai există, atunci cazul este rezolvat„, scrie presa portugheză.

Reacția lui Cristiano Ronaldo la acuzațiile de viol

De la iscarea acestui scandal, fotbalistul a avut o singură reacție, negând cu tărie acuzațiile aduse de americancă. Se pare că avocații au fost cei care l-au sfătuit să nu facă vreo declarație. Cu toate acestea, atacantul lui Juventus e pregătit să facă dezvăluiri-bombă în scurt timp, însă așteaptă momentul oportun.

Cum s-ar fi întâmplat totul

Mayorga a declarat că totul s-a petrecut pe 13 iunie 2009, într-un hotel al unui cazinou din Las Vegas. Atunci, Ronaldo era în vacanță, alături de cumnatul său și de vărul său, iar ea lucra ca hostess într-un club de noapte din cadrul cazinoului respectiv.

Cei doi s-au cunoscut în foaierul VIP. Potrivit americancei, Ronaldo s-ar fi asigurat, la momentul respectiv, cu ajutorul unor avocați, că nu-l va reclama și nu va vorbi cu nimeni despre ceea ce s-a întâmplat, în schimbul a 375.000 de dolari.

Ea și-a retras acuzațiile de la poliție, iar cazul a fost închis.

Acum, la 9 ani de la presupusul incident, polițiștii au redeschis cazul, la insistențele lui Kathryn Mayorga.

Citește și: Cristiano Ronaldo, obligat să recunoscă că a violat-o pe Kathryn Mayorga

Citește și: Cine este Kathryn Mayorga, femeia care îl acuză de viol pe Cristiano Ronaldo

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter