Fiica lui Michael Jackson, Paris, are o relație cu o femeie celebră

De Unica.ro, pe
Paris Jackson (19 ani), fiica celebrului Michael Jackson, are o relație cu o femeie celebră din Marea Britanie. Cele două au fost surprinse sărutându-se în plină stradă, după ce mai multe zvonuri, care apăruseră zilele trecute în presa internațională, spuneau că între ele s-ar fi legat ceva.

Cine este noua iubită a lui Paris Jackson

Fiica lui Michael se pare că se iubește cu nimeni alta decât Cara Delevingne (25 ani), celebrul model internațional, care a recunoscut public, în 2017, pentru revista Glamour UK că este bisexuală.

Cara Delevingne

Cele două s-au întâlnit pentru prima oară în urmă cu mai mulți ani și de atunci au rămas prietene. Conform The Sun, în noiembrie 2017 paparazzi le-au fotografiat ieșind împreună, de mână, dintr-un club.

În ultimele luni, ele s-au apropiat din ce în ce mai mult, iar recent, pe contul de Instagram al lui Paris a apărut o poză cu Cara. Din câte au lăsat să se înțeleagă, cele două tinere și-au petrecut noaptea împreună.

În plus, de Crăciunul trecut, Paris și Cara au petrecut mult timp împreună atât în Marea Britanie, cât și în scurte deplasări în Cehia și Italia, unde Cara Delevingne filmează pentru un show produs de Amazon.

O sursă apropiată cuplului, citată de The Sun, a menționat că între ele este într-adevăr ceva mai mult decât o simplă prietenie. „Este încă o relație la început de drum, este devreme să vorbim despre asta, dar au interese comune, ascultă aceeași muzică și își petrec nopțile împreună cântând la chitară. Cara nu are timp acum de o relație în adevăratul sens al cuvântului, pentru că filmează foarte mult, dar între ele există într-adevăr o chimie specială”.

Anul acesta, în februarie, Paris și Cara au participat împreună la Săptămâna Modei din Londra și au fost din nou fotografiate ținându-se de mână, după ce au luat cina într-un restaurant. Iar zilele trecute, paparazzi le-au fotografiat sărutându-se în plină stradă, noaptea, în timp ce ieșiseră la o întâlnire cu starul din „Singur acasă”, Macaulay Culkin (37 ani), și care este nașul lui Paris. Macaulay era însoțit, la rândul său, de iubita lui.

Paris Jackson la intalnire cu Cara Delevigne

Foto stânga – Momentul în care Paris Jackson a fost surprinsă sărutându-se cu Cara Delevingne. Foto dreapta – Macaulay Culkin, nașul lui Paris, fotografiat sărutându-se, la rândul său, cu iubita lui, Brenda Song.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter