Fiica lui chef Nicolai Tand a împlinit 10 ani. Ce frumoasă este Ilona!

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 15 septembrie 2022, 23:36

Alături de soția lui, Monica, Chef Nicolai Tand (46 de ani) are doi copii, o fiică și un fiu, Ilona (10 ani) și Iancu (7 ani). Luni, 7 decembrie 2020, fiica perechii a împlinit 10 ani.

Fiica lui chef Nicolai Tand a împlinit 10 ani. Ce frumoasă este Ilona!

„Am făcut fotografia asta în urmă cu un deceniu. Ilona mea împlinește azi 10 ani. Nu știu când au trecut … La mulți ani, copil bun și talentat!”, a scris Monica în descrierea a două imagini.

„Sunt tatăl acestei domnișoare de 10 ani. Îmi tremură genunchii de emoție. Ieri a fost ziua ei, dar vreau să prelungesc aniversarea. La mulți ani, Ilona mea!”, a scris și Nicolai pe Instagram.

„La mulți ani! Să fie fericită. E un copil minunat!”; „Să vă trăiască!”; „La mulți aaani!!! ♥️♥️♥️”, au comentat Anca Lungu, Andreea Esca și Paula Chirilă.

Deși abia a împlinit 10 ani, Ilona are deja un cont personal de Instagram. Prima fotografie a publicat-o în iulie 2020, iar ultima pe 8 noiembrie. Este pasionată de modă, iubește cititul și gătește alături de tatăl ei.

Nicolai Tand, fost membru în juriul competiției Top Chef, de la Antena 1, s-a căsătorit religios cu Monica, fost model internațional, în vara anului 2018. Cununia religioasă a avut loc în comuna Rozavlea, Maramureș, unde Nicolai Tand s-a născut și a copilărit.

La 20 de ani, bucătarul a fugit fără acte în Franța, la Paris, unde a ajuns să viseze la ziua în care își va deschide propriul restaurant. Visul i-a devenit realitate acasă, în România, unde este unul dintre cei mai buni bucătari din țara noastră.

Foto: Instagram

Citește și:

Cine este iubita lui Ion Țiriac? Este fostă campioană la gimnastică ritmică

Fiul lui Mădălin Ionescu, Filip, a împlinit 17 ani: „O vârstă la care ai fi purtat în suflet un mix de trăiri”

Anca Serea revine pe micul ecran. „M-am întors la știri în primul rând datorită oamenilor”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter