Fiica Loredanei Groza a împlinit 23 de ani. Cum arată Elena Boncea

Pe 14 iulie 2021, fiica Loredanei Groza (51 de ani), Elena Boncea, a împlinit 23 de ani. Cu ocazia aniversării Elenei, solista a publicat pe Instagram două fotografii în care apare alături de ea. În descrierea lor, Loredana a scris:

Fiica Loredanei Groza a împlinit 23 de ani. Cum arată Elena Boncea

„La Mulți Ani, Elena, puiul meu drag!! Îți mulțumesc pentru iubirea ta necondiționată și pentru că mă ajuți în fiecare zi să devin o mamă mai bună… Fie ca toate visele tale să devină realitate, fata mea! Mama te iubește! ♥️”. Imaginile le găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

„Trăiesc alături de Elena viața ei, dar și viața mea de mamă. Descopăr prin ea lucruri noi despre cum generația ei folosește tehnologia sau ce muzici ascultă… Descopăr iubirea prin ochii ei, dar cred că e important să aibă alegerile ei, să descopere lumea în felul ei”, mai declara cântăreața în urmă cu ceva timp, pentru VIVA!.

„E o bucurie să împart cu ea o parte importantă din ce mi se întâmplă și să folosim timpul pe care-l avem – când nu sunt pe scenă sau cu alte obligații profesionale – cât mai din plin. Ne plac excursiile și experiențele noi.

Citește și:

Ashley Graham este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Prima fotografie cu burtica

Alex Velea, despre începutul relației cu Antonia: „Am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă”

A ținut-o ascunsă până acum! Cum arată Nikolina, fiica lui Damian Drăghici

Cred că e un avantaj pentru generația ei că trăiește într-o lume liberă, în care poate vizita orice țară și poate simți diversitatea altor culturi. Generația ei este mai tolerantă și mai deschisă”, mai spunea jurata X Factor atunci.

Deși profesează tot în domeniul muzical, fiind producătoare, Elena este discretă când vine vorba despre viața ei privată. „Este greu să ai o mamă celebră câteodată. Poate fi și enervantă și nu mă ascultă. Mami e și dramatică. Eu cânt puțin, dar, în general, sunt o pacoste”, spunea Elena în urmă cu ceva timp.

În prezent, tânăra ar forma un cuplu cu artistul Jean Gavril, interpretul piesei Oh, Ramona din filmul cu același nume.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter