Fiica Andreei Marin este din ce în ce mai frumoasă! Prezentatoarea TV a publicat o fotografie rară cu Violeta

De Unica.ro, pe

Andreea Marin (46 de ani) publică din ce în ce mai frecvent fotografii cu Ana Violeta (13 ani), fiica ei și a lui Ștefan Bănică Junior (53 de ani).

Seara trecută, alături de una dintre prietenele sale și de Violeta, prezentatoarea de televiziune a urmărit piesa Divorțul anului, la Teatrul Național București.

Fiica Andreei Marin este din ce în ce mai frumoasă! Prezentatoarea TV a publicat o fotografie rară cu Violeta

„Rețeta serii perfecte: se iau 3 fete cucuiete, se pun împreună într-o sală de teatru cu un praf de comedie („Divorțul anului” la TNB), se lasă la foc mic cu zâmbete mari, apoi se lasă pe mâna unui Chef adevărat, la o terasă minunată cu mâncare parfumată și viu colorată.

Și uite-așa se încheie cu succes o seară cu un gust de neuitat!”, a scris Andreea în dreptul mai multor fotografii. Printre fotografii apare și un selfie cu vedeta TV și cu fiica ei. Imaginea o găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

„Wowww, ce mare e fetița! O adevărată domnișoară!; Frumoase amândouă… Violeta are ochi superbi!; Wow, ce frumusețe de fată!;

Ce energie pozitivă emanați cu fețele astea zâmbitoare. Iar Violeta zici că e aceeași adolescentă care odinioară era eroina din Țara lui Piticot, doar că acum în varianta cu ochii albaștri ca marea!;

Frumoasă. Cum se spune la noi în Ardeal: «O stat Dumnezeu numa’ de ia!»; Superbă Violeta, o frumusețe pură”, au fost doar câteva dintre comentariile postării.

Citește și:

Ce părere are Lavinia Pîrva despre copiii lui Ștefan Bănică Junior, Ana Violeta și Radu Ștefan

Cum a început relația dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu. Formează un cuplu de aproape 5 ani

Ce părere are Delia despre fosta relație a soțului ei cu Andreea Marin?

Ce carieră își dorește Violeta să urmeze?

Într-un interviu oferit revistei OK! Magazine, prezentatoarea de televiziune a dezvăluit domeniul de care este atrasă fiica ei la acest moment. „Copiii de azi sunt altfel, te uimesc, îți dau replici mature la care nu te aștepți sau acționează imprevizibil. De pildă, a căutat singură un curs online de … drepturi contractuale și l-a găsit, la Harvard!

Și face asta în timpul ei liber, e pasionată și mi-a spus că i-ar plăcea să devină avocat. M-am mirat, era o noutate absolută. Poate fi doar o fază, căci are doar 12 ani și ceva, poate e o căutare, poate e mai mult. Oricum, a-ți cunoaște drepturile în viață e esențial. Așa că m-am bucurat!”, a mărturisit.

Ce fel de mamă este Andreea Marin?

„Din contradicție se nasc ideile bune. Din dezbatere, claritatea. Din dreptul de a spune ce gândești, îndrăzneala de a clădi lucruri mari în viață. Așa că eu încurajez acest spirit combativ, dar nu susțin răsfățul exagerat, care duce la dezechilibru.

Cred, pur și simplu, în moderație și bun-simț, în armonie, asta îmi guvernează viața și asta încerc să îi arăt și fiicei mele, prin tot ceea ce fac”, a mai spus. Violetei i se spune din când în când și nu. De ce?

„Spre binele ei. Îi explic faptul că are o viață în față și anumite lucruri se vor face, dar mai târziu, la vârsta potrivită. Altele, nu pot fi făcute sub niciun chip, nicicând, dacă vrei să te construiești ca un om de încredere, de valoare și capabil să se susțină prin forțe proprii.

Asta se întâmplă în viață. La un moment dat, ești nevoit să te bazezi doar pe tine. Ca să fii luat în serios de ceilalți, trebuie să ai anumite calități, cultivate în timp”, mai mărturisea prezentatoarea TV în urmă cu ceva timp.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter