Fiica Andreei Esca și Mario Fresh, postare neașteptată pe Instagram. Fanii au răbufnit: „Ce nesuferit e!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 31 iulie 2020, 10:17

Fata Andreei Esca, Alexia Eram (19 ani), a postat de curând un mesaj emoționant prin care anunță celebrarea a patru ani de relație cu iubitul ei, Mario Fresh (20 ani).

Citetește și: 5 ținute cu Alexia Eram

Tânăra se declară mai îndrăgostită ca niciodată și extrem de fericită că a avut șansa să-l cunoască pe Mario, jumătatea ei, care o împlinește și o face să se simtă specială în fiecare moment.

Cei doi au împlinit patru ani de când sunt împreună, iar cu acest prilej Alexia ținut să împărtășească bucuria și frumusețea relației lor cu întreaga lume.

Citește gratuit ediția de august a revistei Unica. O găsești AICI

“Sunt patru ani de când eu și acest suflet minunat suntem împreună. Îți mulțumesc pentru că mă faci să mă simt iubită și specială! Nimic nu mă face mai fericită decât să văd cum crește dragostea noastră. Te iubesc!” – este mesajul postat de Alexia, pe pagina sa de Instagram.

Postarea a adunat în scurt timp peste 34.000 de aprecieri și urări de bine. Printre comentariile postate de internauți în dreptul postării au fost, cum se întâmplă mereu, și mesaje ușor mai acide la adresa lui Mario Fresh. „Ce ducle ești tu și ce nesuferit e el. Nu știu cum e ca om, poate e fabulos, dar pe dinafară e atât de idigest…” – a scris cineva în dreptul postării.

În prezent, Alexia Eram, fiica prezentatoarei de televiziune Andreea Esca, studiază marketing și publicitate la o universitate din Londra.

sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter