Fiica Andreei Esca s-a lansat în muzică. Ce reacție a avut prezentatoarea TV când a ascultat prima melodie a fiicei ei

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 15 octombrie 2019, 13:20
Alexia Eram (19 ani), fiica Andreei Esca, a lansat ieri prima ei piesă, "Lil Esca" (micuța Esca), și videoclipul acesteia. 

Tânăra, celebră deja printre adolescenți, atât datorită relației ei cu Mario Fresh (20 ani), cât și datorită vlogului său, dar și lansării în industria de beauty (n.r. Alexia a lansat și un ruj), a compus prima ei piesă alături de iubitul său și Alex Velea, mentorul acestuia. Alexia a primit o provocare de la Antonia pentru a cânta ceva și a dus această provocare la un alt nivel, lansând și un clip.

În videoclipul piesei, Alexia pare să facă referire și la mama ei celebră, cel puțin la începutul materialului, când apare în spatele unui pupitru de știri. Îmbrăcată într-un sacou roz, ea amintește de celebrul sacou roșu al Andreei Esca, pe care prezentatoarea TV îl folosește de fiecare dată de 1 decembrie, la aniversarea Pro TV.

alexia eram

Mai departe, Alexia apare apare cântând lângă un elicopter, iar câteva din versurile piesei ei sunt „Știu că te uiți și că-ți place / Adidașii sunt Versace„, „Mereu lângă mine la familia / Am aur în vene 24k” sau „Din Londra-n București rupem norma / Am vibe-ul ăla fin, eu dau moda„.

alexia eram si elicopterul

Cum a reacționat Andreea Esca

Andreea Esca a promovat și ea, pe contul său de Instagram, lansarea piesei Alexiei, completând anunțul cu câteva mesaje amuzante. „Ori la bal ori la spital„,  „La ora 17.00 văd ce n-am mai văzut„, „Csf, n-ai csf” sau „Pentru toți colegii mei de generație, octogenarii, LIL înseamnă “mic” , de la “little”. Nu de alta, dar asta a fost prima mea întrebare după ce am văzut clipul, și nu cred că sunt singura„.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter