Fiica Andreei Bălan a împlinit 2 ani! În aceeași zi, artista „a primit o a doua șansă la viață”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 04 martie 2021, 12:48

Cu doi ani în urmă, pe 4 martie 2019, Andreea Bălan (36 de ani) devenea mamă pentru a doua oară. În timpul operației de cezariană, Andreea a suferit un stop cardio-respirator din cauza unei condiții extrem de rar întâlnite, embolie amniotică, prin care lichidul amniotic pătrunde în sângele mamei.

Cântăreața, care este mama a două fiice, Ella Maya (4 ani) și Clara Maria (2 ani), este în prezent refăcută complet însă nu va mai putea rămâne însărcinată din nou. Cu ocazia celor două aniversări, a Clarei și a faptului că „a primit o a doua șansă la viață”, solista a lansat o nouă piesă.

Fiica Andreei Bălan a împlinit 2 ani! În aceeași zi, artista „a primit o a doua șansă la viață”

„Dragii mei, cu emoție și cu multă dragoste, vă prezint azi AMINTIRI, una dintre cele mai emoționante piese din cariera mea. Pentru mine, ziua de 4 martie este foarte importantă, deoarece este ziua în care am primit o a doua șansă la viață.

În această zi s-a născut Clara și de aceea vreau ca în fiecare an, pe 4 martie, să lansez o piesă de suflet. Anul trecut am lansat Inimă de fier, melodia care mă reprezintă și îmi dă putere, iar anul acesta lansez împreună cu voi Amintiri, piesă foarte emoționantă, care spune povestea copilăriei și a adolescenței noastre.

Mulțumesc tuturor celor care au trimis poze pentru videoclip, am plâns când am citit mesajele voastre, regret totodată că nu au intrat toate în videoclip, dar sper să vă placă ceea ce a ieșit și să vă bucurați că împreună creăm Amintiri nemuritoare”, a scris Andreea în mediul online.

Videoclipul piesei îl puteți urmări mai jos!

Cu un an în urmă, artista și tatăl fiicelor ei, actorul George Burcea (32 de ani), au confirmat că s-au separat. În prezent, George formează un cuplu cu asistenta TV Viviana Sposub. În iulie 2020, Andreea era surprinsă alături de un nou partener, Tiberiu Argint (36 de ani), în Vama Veche.

Până acum, însă, nici Andreea, nici Tiberiu nu au confirmat sau infirmat speculațiile. Tânărul este fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint (38 de ani) și managerul de vânzări al unei companii daneze de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane.

Foto: Instagram

Citește și:

Reacția lui Selly după ce a fost amendat de ziua lui: „Susțin cu tărie că legea e complet stupidă”

EXCLUSIV Anisia Gafton – Cine este omul din spatele celor mai amuzante sketch-uri din online

EXCLUSIV! Andra, despre cum s-a redescoperit pe sine în pandemie, în ediția de martie a revistei Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter