Feli a postat prima fotografie cu iubitul ei. Ce frumoși sunt împreună!

De Ioana Tătaru, pe
Feli este o persoană destul de discretă în ceea ce privește viața ei privată. Mulți s-au întrebat cine este și cum arată bărbatul care i-a cucerit inima cântăreței și alături de care a decis aceasta să facă un copil. Astăzi, artista a postat prima fotografie cu Cătălin! 

Feli: „Sunt norocoasă pentru că sunt îndrăgostită de prietenul meu cel mai bun”

Chiar dacă a preferat să își țină departe de ochii curioșilor relația cu Cătălin, Feli a postat astăzi pe pagina sa de Instagram prima fotografie cu iubitul ei. „Sunt norocoasă pentru că sunt îndrăgostită de prietenul meu cel mai bun”, a scris aceasta la descriere.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

I’m lucky I’m in love with my best friend. 🍀❤️ #eusuntfeli #bunadeiubit #lumeaemarefamiliaeuna #soarelesiluna

O postare distribuită de Feli (@felidonoseofficial) pe

Feli apare în fotografie zâmbitoare, semn că este foarte fericită alături de Cătălin! Postarea a strâns în mai puțin de o oră aproximativ 18.000 de like-uri și multe comentarii din partea fanilor: „Ce frumooos! Să fiți fericiți toată viața”, „Sunteți foarte frumoși”, i-au scris artistei la fotografie.

Feli Donose este o cunoscută cântăreață din România, renumită pentru apariția sa de la „Vocea României”, dar și pentru piesele: „Acasă”, „Va urma”, „Timpul”, „Bună de iubit” ,„Creioane Colorate” sau „Cine te crezi”.  Anul trecut, cântăreața a devenit mamă pentru prima oară, iar acum trăiește cele mai frumoase momente din viața sa, alături de micuța „Nora Luna” și de tatăl copilului ei, Cătălin.

Sursă foto: Instagram, Arhivă Unica

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter