Familia Mădălinei Manole are o cameră plină de cadouri pentru fiul ei. Petru Mircea nu îi lasă să îl vadă

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 23 august 2018, 12:48
Familia Mădălinei Manole a strâns în opt ani, de când artista a murit, o cameră plină de jucării pentru fiul acesteia, însă niciodată nu au reușit să i le ofere.

Rudele Mădălinei Manole nu și-au mai văzut nepoțelul de opt, mai exact de la moartea artistei, pe 14 iulie 2010. Între timp, Petru Junior a împlinit 9 ani, iar părinții regretateti cântărețe își doresc foarte tare să petreacă timp cu el.

Deși au încercat de mai multe ori să stabilească o întâlnire cu Petru Mircea la care să îl aducă și pe cel mic, fostul soț la Mădălinei a refuzat de fiecare dată, relatează Libertatea.

Citește și: Mihai Găinușă, atac dur la adresa Mihaelei Rădulescu: “Nu se mai poate așeza pe scaun de la cusături”

Bunicul și unchiul lui Petru junior s-au izbit de refuzul tatălui copilului, cu toate că ei au câștigat dreptul la vizită în urma unui proces.

Anii au trecut, iar cei doi nu au putut nici măcar să îi transmită o urare micuțului lor nepoțel.

La fiecare aniversare, familia Manole a cumpărat jucării și haine pentru Petru, iar acum au o cameră plină de cadouri pentru el.

„De fiecare dată îi luam câte un cadou. Le-am păstrat pe toate pentur că nu am putut să i le dăm. Sperăm ca, la un moment dat, să le primească”, a declarat Marian Manole, fratele Mădălinei.

Potrivit acestuia, familia artistei a încercat de curând să își vadă nepotul, contactându-l pe Petru Mircea.

Citește și: Andreea și Cabral au aflat sexul bebelușului

„Ne-a transmis că nu o să-l vedem niciodată. Deși avem un proces câștigat și am putea să ne vedem nepotul apelând la un executor judecătoresc, nu vream așa ceva, să ne speriem nepotul”, a explicat el.

Mădălina Manole a murit în iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Ea a fost găsită decedată în locuința sa din Otopeni. Potrivit medicilor legiști, ea s-ar fi sinucis înghițind un pesticid foarte toxic, decesul survenind în câteva minute. De atunci, părinții și soțul ei se află în conflict.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter