EXCLUSIV! Prima imagine cu cel de-al doilea băiețel al Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan

De Revista Unica, pe Ultimul update Miercuri, 22 ianuarie 2020, 13:33
Adela Popescu și Radu Vâlcan alături de cei doi băieței, Alexandru și Andrei, sunt protagoniștii de pe coperta Unica, numărul din luna februarie.

Este prima ședința foto în formulă completă cu frumoasa familie Adela Popescu – Radu Vâlcan, iar cei doi băieței au fost de-a dreptul fascinanți: Andrei, în vârstă de 1 an, în plină fază de explorare în special a locurilor noi, și Alexandru, de 3 ani și jumătate, pe care nu e chiar ușor să-l scoți, la propriu, din costumul lui Spiderman și să-l îmbraci cu haine asortate cu ale părinților.

Dacă Andrei este la prima lui ședință foto pentru coperta unei reviste, Alexandru am putea spune că deja are experiență cu camera de fotografiat, având în vedere că în decembrie 2016 a fost, de asemenea alături de părinții săi, protagonistul copertei Unica.

Adela Popescu ne-a povestit că Andrei și Alexandru sunt foarte diferiți în multe privințe: „Puneam mâna pe Alexandru să simtă că e mama și să se liniștească și nu se întâmpla nimic. Chiar sufeream într-o vreme pe tema asta. Dar Andrei, de când l-am născut, este foarte senzitiv. Când eram lângă el, i se schimba starea de spirit. Andrei este mult mai hotărât decât Alexandru, care e mai docil de mic. Andrei sesizează imediat umorul și glumele. Alexandru nu a căzut niciodată, e foarte precaut, dar Andrei e vânăt peste tot. Alexandru are o capacitate imensă de a-și exprima dragostea, multă sensibilitate, și e foarte atent la mine. Își dă seama dacă sunt tristă și face orice să mă binedispună, mă pupă, mă ia în brațe, îmi spune mereu că mă iubește.“ – a declarat, în exclusivitate, Adela Popescu în interviul acordat pentru Revista Unica

Vezi cum arată Andrei, cel de-al doilea băiețel al Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan, în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Unica, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter