EXCLUSIV! Melania Medeleanu ne prezintă camera băiețelului său, Radu Petru. FOTO

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 28 mai 2019, 12:57
Melania Medeleanu se bucură din plin de binecuvântarea de a fi mămică. Fosta prezentatoare de televiziune a așteptat cu sufletul la gură venirea pe lume a băiețelului său, Radu Petru, și i-a pregătiti până la cele mai mici detalii camera.

Melania Medeleanu, în vârstă de 41 de ani, a născut un băiețel la începutul acestui an și de atunci viața sa a luat o întorsătură foarte frumoasă. Aceasta ne-a dezvăluit în interviul pe care l-a acordat, în exclusivitate, pentru Revista Unica că nu putea să aibă copii și a fost nevoită să apeleze la fertilizare in vitro. De asemenea, Melania Medeleanu ne-a mărturisit și în ce relație a rămas cu Vlad Voiculescu, după ce s-au despărțit, dar ne-a oferit, în premieră, și detalii despre tatăl băiețelului său.

Revista Unica deține primele fotografii cu Melania Medeleanu însărcinată, dar și primele fotografii cu Melania Medeleanu și băiețelul său, Radu Petru.

Melania Medeleanu se aștepta să fie mamă de fetiță, ba chiar se gândise și avea o listă cu nume preferate pentru fetiță, însă iată că a trebui să-și reorienteze atenția și să găsească un nume pentru băiețelul său, care să fie puternic și să aibă semnificații deosebite. Fosta știristă a amenajat camera băiețelului său în culori vesele. Mobila a ales să fie albă, iar pereții au fost împodobiți cu desene haioase, astfel încât micuțul să se simtă în largul său. Vezi imaginiile cu camera lui Radu Petru în galeria foto de mai sus!

Instagram: arhivă personală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter