Exclusiv. Karmen, despre viața de cuplu: „Uneori, facem cu rândul seara“

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
Artista Karmen are o comunitate de peste 570 de mii de urmăritori pe contul ei de Instagram și a început 2021 cu planuri mari. În plus, fetiția ei de un an jumătate, Sofi, îi face viața mai frumoasă! Cum se schimbă însă viața de cuplu tunci când apare un copilaș în viața partenerilor? Karmen ne-a povestit cum stau lucrurile în relația ei și a soțului ei, Bogdan „Bobo“ Căplescu.

În perioada de final de an 2020, Karmen s-a ocupat de toate cumpărăturile casei și decorațiunile pentru sărbători. „Mi-am luat în serios rolul de designer de interior și le-am făcut pe toate – de la cumpărături, la idei și până la implementare. Iar Bobo, soțul meu, și-a luat și mai în serios rolul de tată, având grijă de Sofi și petrecând timp cu ea. Bobo este mereu implicat în creșterea fetiței, însă în perioadele aglomerate ale anului a stat și mai mult cu Sofi“, spune cântăreața.

Exclusiv. Karmen, despre viața de cuplu: „Uneori, facem cu rândul seara“

Karmen și Bobo

Suntem amândoi la fel de implicați în creșterea lui Sofi și consider că atât eu, cât și Bobo facem ce e mai bine pentru Sofi. Uneori facem cu rândul seara, când trebuie să o adormim, dar de la schimbatul scutecelor, până la joacă, suntem prezenți amândoi. Și da, avem și ajutor în acest sens. Avem mare noroc de părinții noștri – sunt niște bunici minunați pentru Sofi și ne învață și pe noi cum să creștem alături de ea și cum să o educăm cât mai bine.

Exclusiv. Karmen, despre viața de cuplu: „Uneori, facem cu rândul seara“

Karmen recunoaște că 2020 nu a fost o perioadă ușoară, însă totodată a încercat să scoată ce e mai bun din ea și să fie recunoscătoare pentru toate binecuvântările din viața ei. „Am petrecut mai mult timp cu Sofi și cu Bobo, ne-am apropiat și mai mult ca familie și am petrecut destul de mult timp în studio pentru a pregăti multă muzică nouă pentru voi. Mi-au lipsit concertele și călătoriile, însă sper ca anul viitor lucrurile să se regleze ușor, ușor în acest sens.

Karmen a lansat în pandemie două piese – „Bam Bam“ și „Belladonna“. „Chiar dacă a fost această perioadă, am încercat să mă mențin ocupată și să fac în continuare ceea ce știu cel mai bine să fac, muzică. Sper ca în acest 2021 lucrurile să se rezolve din punct de vedere al pandemiei și îmi doresc să merg la cât mai multe concerte, care să compenseze lipsa de anul acesta. În același timp, pregătesc multe surprize pe plan muzical, am lucrat intens în aceasta perioadă, iar pe plan personal îmi doresc în continuare să cresc alături de Sofi și să mă bucur de binecuvântarea pe care o am – familia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter