EXCLUSIV. Ilinca Vandici, dezvăluiri despre soțul ei: „Nu îi place să fie în lumina reflectoarelor, însă…”

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 25 august 2020, 12:45
Ilinca Vandici a a vorbit în exclusivitate pentru Revista Unica despre relația pe care o are cu soțul ei, explicând că acesta preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Cum privește Andrei Neacșu viața publică a soției sale, ne-a povestit îndrăgita prezentatoare de televiziune, care apare pe coperta numărului de septembrie a Revistei Unica, pentru care a purtat exclusiv ținute Bitolia Gallery.

„Cu respect și admirație”, a spus Ilinca Vandici, fiind întrebată cum privește partenerul ei atenția de care ea se bucură.

„Lui nu îi place să fie în lumina reflectoarelor, însă înțelege și respectă că asta este viața și pasiunea mea și mă susține necondiționat în tot ceea ce fac”, a povestit Ilinca.

„Ba, mai mult, mă și sfătuiesc cu el ori de câte ori am nevoie de un punct de vedere sincer și obiectiv”, a precizat ea.

Ilinca Vandici a vorbit deschis și despre felul în care viața ei s-a schimbat de când a venit pe lume fiul ei, Zian, care în luna iulie a împlinit trei ani.

„Viața noastră s-a schimbat total de când a apărut Zian și vă invit pe Youtube să urmăriți toată transformarea în clipurile de acolo, în care am vorbit despre tot ce am simțit și trăit în acești ani”, a subiliniat simpatica prezentatoare.

Ca multe alte vedete, Ilinca s-a confruntat cu hate-ul din online. Ea a povestit cum reușește să gestioneze comentariile negative pe care le primește.

„Încerc să promovez lucrurile benefice, care ne ajută să ne dezvoltăm, nu răutățile gratuite de care din păcate avem parte. Unora le răspund, alte astfel de ieșiri le ignor, pe altele le blochez, în funcție de cât de mult s-a depășit limita. Încerc să îmi explic de ce acei oameni reacționează astfel, îi privesc cu milă, însă nu voi fi de acord cu astfel de manifestări”, a explicat Ilinca Vandici.

Citește mai multe despre Ilinca Vandici și expriența ei în online, precum și despre viața ei personală în numărul de septembrie al Revistei Unica.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Ilinca Vandici de la shooting-ul pentru Revista Unica.

FOTO: Ștefan Dani

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter