Exclusiv. Gina Chirilă vorbește despre sarcină. Soția lui Bogdan Vlădău urmează să nască

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 25 mai 2020, 17:54

Gina Chirilă a vorbit într-un interviu acordat pentru Revista Unica despre perioada sarcinii, petrecută în mare parte în autoizolare din cauza pandemiei de COVID-19. Soția lui Bogdan Vlădău a intrat pe ultima sută de metri și se pregătește să nască.

Gina Chirilă era în luna a șaptea de sarcină când a început pandemia. Avusese mici dificultăți în primele luni, ba chiar a ajuns la perfuzii, așa că și acum a mers să stea de vorbă cu medicul ei obstetrician despre cum îi va influența nașterea situația cu coronavirusul. Medicul a liniștit-o cu sfaturi constructive, care au ajutat-o să aibă o stare pozitivă și să nu-și schimbe planurile de naștere.

Gina Chirilă nu s-a temut de infecție, dar a respectat regulile de izolare, pentru a se ocroti pe sine și pe fetița pe care o așteaptă: „Este fetiță și o va chema Katia Vlădău!“, – ne-a spus viitoarea mamă. Asta nu înseamnă că nu a fost activă zi de zi, chiar dacă a stat în casă: „Sport, gătit, citit, planuri în legătură cu atelierul de haine, tutoriale pe Instagram și comunicare mai mult ca niciodată cu urmăritorii mei, având mai mult timp liber“, – își descrie Gina ocupațiile ultimelor două luni.

„Cel mai mult mi-a lipsit să merg la atelier și să-mi vizitez sau să mă viziteze părinții“, se confesează Gina și adaugă că a fost uimită de cei care nu au respectat regulile din perioada de urgență, când trebuia „să dăm dovadă de respect, educație și integritate“.

Din fericire, a avut cu cine discuta despre sarcină: „Prietena mea cea mai bună, Bianca, a născut de puțin timp și am fost amândouă gravide în perioada asta. Cel mai mult însă am comunicat cu medicul obstetrician și cu mama“, povestește manechinul.

Gina Chirilă spune că nu e interesată de grupurile de mămici de pe net, nu face parte din nicio comunitate și, în general, nu se ia după ce scrie pe internet: „Orice nelămurire am o discut cu medicul, pentru că orice sarcină este diferită de la o femeie la alta și câteodată sfaturile de pe internet nu ne ajută la nimic“.

Citește și – Alex Bodi, relație cu rivala fostei soții, Bianca Drăgușanu. Cu cine se iubește afaceristul

Soția lui Bogdan Vlădău le sfătuiește pe alte viitoare mame „să se bucure de perioada asta, chiar dacă au loc schimbări în corpul lor, să rămână pozitive cât pot ele de mult, pentru că transmitem absolut orice emoție celui mic, să facă mișcare și să aibă o alimentație sănătoasă; nu avem nevoie de cantități mari de mâncare și mai ales de mâncarea din care nu ne luăm niciun element nutritiv sau vitamine“.

Citește și – Exclusiv. Gina Pistol, primele declarații despre relația cu Smiley. Detalii intime din viața celui mai iubit cuplu din România

Revista Unica, ediția de iunie, poate fi comandată din chioșcul online Ringier.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter