EXCLUSIV! Dani Oțil vorbește despre căsătorie: „Vreau să fiu tată”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 03 septembrie 2019, 16:05
Dani Oțil a oferit un interviu, în exclusivitate, pentru Revista Unica în care a vorbit despre marea sa pasiune, enduro, dar și despre viața sa sentimentală. Cu toate că nu a fost prea darnic în amănunte legate de povestea de iubire pe care o trăiește în prezent cu modelul Gabriela Prisăcariu, Dani se gândește la căsătorie și-și dorește să devină tată.

Cu glumele pregătite și motorul turat la maxim, Dani Oțil a dat startul unei curse de întrebări contracronometru despre marile pasiuni din viața sa. Să ne avântăm în competiție și să zâmbim!

Unica: Ce presupune viața unui pasionat de enduro, dincolo de nevoia de adrenalină?

Dani Oțil: Enduro e un sport complex. Deși pare din exterior că totul ține de motor, de fapt fizicul și creierul sunt  mult mai importante. Ai nevoie de tehnică, putere, dar mai ales rezistență. O cursă poate dura între 3 și 7 ore, fără pauză. Sunt momente în care ești epuizat, corpul îți zice să te oprești, iar creierul îl contrazice.

Practici acest sport de aproape 12 ani. Ce simti că a schimbat în tine? Ce te-a învățat?

Sunt mai organizat, mai atent la ce mănânc sau cum mă antrenez. Tot ce faci în timpul săptămânii te face mai bun sau mai slab în weekend. Enduro te învață să treci peste situații de criză, să reacționezi în momente grele. Se întâmplă ca unul din colegi să își rupă ceva sau să se strice motorul. Aici camaraderia contează. La enduro am descoperit oameni de calitate…cu unii am legat mai mult decât prietenii. Pădurea te face mai puternic.

Cât de „off-road” trăiești în viața de zi cu zi?

Dacă înțeleg bine metafora, sunt adesea “off-road”. Nu sunt prea social, nu ies, nu fac mese, nu îmi place îmbulzeala. Am prieteni puțini și în general mă învârt în cercuri restrânse, construite în jurul activităților: oamenii de la enduro, colegii de la sală, băieții de la fotbal…

EXCLUSIV! Dani Oțil vorbește despre căsătorie: "Vreau să fiu tată"

Pasiunea pentru raliuri a luat amploare. Ce ai simțit când l-ai subclasat pe Titi Aur la Campionatul Naţional de Super Rally de la Mangalia?

Titi Aur a fost unul dintre instructorii mei. Mai am multe de învățat de la el. Mangalia a fost o cursă ce mi s-a potrivit mie și mașinii pe care o pilotez. Nu l-am bătut pe Titi. Eu nu concurez cu un om, concurez cu ceasul și cu mine. Consider că am dus mașina la limită. Asta mă face fericit. Nu avem rivalități personale. Îmi aduc aminte perfect ultima cafea băuta în rulota lui Titi Aur pe un frig de care nu aveam unde să mă adăpostesc.

Cum îți place să-ți petreci timpul liber? Ce alte pasiuni te mai țin „ocupat”?

Joc fotbal pe sintetic în două campionate, mă antrenez destul de mult la sală, merg cu mașina, motorul și diverse chestii pe apă. Dacă facem scăderea, nu îmi mai rămâne timp de muncă. (râde)

Ce te face cu adevărat fericit? Ce te împlinește și te liniștește după o zi stresantă?

Un film în brate… la juma’ de metru de o cutie cu înghețată.

Ce reușește să te emoționeze până la lacrimi? Îți amintești când ai plâns ultima oară?

Sportul, reușitele, nereușitele, gesturile de fair-play. Când sunt singur în cameră, recunosc că mi se mai umezesc ochii.

Care consideri că a fost cea mai impactantă experiență de viață trăită până acum?

Nu am un top, dar probabil mutarea de la Timișoara la București a schimbat multe.

Ce sfat i-ai da lui Dani de acum 20 de ani?

Să strângă mai mulți bani, să nu îi mai dea pe prostii… astfel încât la 40 de ani să iasă la pensie!

EXCLUSIV! Dani Oțil vorbește despre căsătorie: "Vreau să fiu tată"

Care este viziunea ta despre căsătorie? Crezi că a venit vremea să „te așezi la casa ta?”

Familia este importantă, căsătoria mai puțin. Avem atâtea exemple în jur care spun multe despre statistica nefericită a căsătoriei…

Care ți-ai dori să fie calitățile femeii pe care o vei duce la altar?

Să mă iubească, să vină cu mine la curse și să nu mă pună să cumpăr câte o poșetă pentru fiecare set de cauciucuri folosit la concurs.

Dacă am vorbit despre iubire și căsătorie, îndrăznesc să te întreb și despre pasul urmator. Ei bine, cum te vezi din postura de tată? Ce calități și sfaturi pregătești pentru această etapă de viață?

Vreau să fiu tată! O să fie ca la enduro. Mai întreb, mai citesc, mă mai lovesc singur, dar cred ca nu o să mă fac de râs.

Vezi imagini cu Dani Otil si iubita sa, Gabriela Prisăcariu, în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Arhivă personală, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter