EXCLUSIV! Cruduţa se face actriţă!

De Libertatea.ro, pe

Cruduţa (23 de ani) pare să aibă actoria în sânge, aşa că, în viitorul apropiat, va profita la maximum de această calitate nativă, deşi încă nu are studii de specialitate.
Rămasă fără postul de asistentă TV la emisiunea “Un show păcătos”, în urma demisiei de acum trei săptămâni, Daniela nu va îngroşa nicidecum rândul şomerilor, căci postul Antena 1 i-a făcut o ofertă de nerefuzat: un rol într-un nou serial de comedie, pe un salariu frumuşel, de 1.500 de euro.

Scandalurile repetate cu iubitul ei, fotbalistul Mihai Costea, din cauza geloziei lui bolnăvicioase, au determinat-o pe Daniela să renunţe la colaborarea cu Dan Capatos, în emisiunea căruia interpreta rolul de asistentă uşuratică. Prin urmare, copleşită de reproşurile din dormitor, Daniela a trântit demisia pe masă, în încercarea de a-şi tempera iubitul.

Odată cu acest gest nesăbuit, lumea credea că ea va renunţa definitiv la televiziune. Iată însă că lucrurile stau exact pe dos. Reporterii ziarului Libertatea au aflat că mai-marii postului Antena 1 nu vor să renunţe la ea, aşa că i-au propus să joace, alături de Oana Zăvoranu şi de Andrei Duban, într-un nou serial de televiziune.

Citeşte mai multe pe Libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter