EXCLUSIV! Adevărul despre armata de bone a Ginei Chirilă: cine o ajută de când a devenit mămică

De Bianca Prangate, pe
Frumoasa Gina Chirilă a devenit mămică în plină pandemie, când femeile însărcinate și proaspetele mame trebuie să aibă mai multă grijă decât în mod normal.

Fotomodelul, care a participat în 2019 la ediția Celebrities a emisiunii „Bravo, ai stil!”, a născut recent o fetiță minunată, pe nume Katia. Micuța apare alături de mama ei și de tatăl ei, Bogdan Vlădău, pe coperta revistei Unica de iulie, în exclusivitate.

Gina a fost acuzată în repetate rânduri pe online că ar avea o armată de bone care o ajută să facă față provocărilor materne. Deși multe vedete apelează la bone, nu este și cazul Ginei. Ea ne-a povestit, într-un itnerviu exclusiv, că persoana care îi ajută, de fapt, pe ea și pe Bogdan când vine vorba de Katia este tocmai mama ei.

Nu am o armată de bone, așa cum am fost acuzată pe Instagram de multe fete”, a explicat ea râzând. „[Eu și Bogdan ne] trezim destul de dimineață, dar o am pe mama care mă ajută destul de mult”.

Pentru a citi interviul integral oferit în exclusivitate de Gina Chirilă și Bogdan Vlădău, caută ediția de iulie a revistei Unica la chioșcuri. Dacă nu vrei să bați drumul până la magazin, o poți cumpăra online.

Foto: Instagram/George Pruteanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter