Este Maximilian, fiul lui Marcel Toader, pregătit de căsătorie?

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 19 februarie 2021, 15:23

Vineri, 19 februarie 2021, Maximilian Toader, fiul regretatului Marcel Toader, a împlinit 24 de ani. Invitat în platoul emisiunii Star Matinal, tânărul a vorbit, printre altele, și despre iubita lui. Este Maximilian pregătit pentru căsătorie?

Este Maximilian, fiul lui Marcel Toader, pregătit de căsătorie?

„M-am gândit să sărbătoresc cu familia astăzi: mama, veri, mătuși, bunici, cei din partea mamei. Din partea tatălui sunt la Constanța. Încerc să ajung și acolo. Mâine va urma [petrecerea] cu prietenii. Cadouri nu am primit deocamdată, dar telefonul a început să sune de la 00:00 de la iubita mea”, a spus Maximilian Toader la Antena Stars, relatează Spynews.

„Va fi și ea la petreceri. Îmi cunoaște familia. Suntem împreună de 2 ani. Doamne ferește, nu (n.r. despre căsătorie). Nu mă gândesc foarte mult în viitor, dar ne înțelegem bine. Nu aștept cadouri, doar să fie prietenii lângă mine. Cu prietenii vom merge la un grătar”, a adăugat Maximilian, potrivit aceleiași surse.

Marcel Toader nu a fost uitat de adevărații lui prieteni

La începutul anului acesta, Maximilian a dezvăluit că tatăl lui „nu a fost uitat de adevărații prieteni”. „Am primit mesaje pe 4 ianuarie [aniversarea lui Marcel Toader]. Mă sună, vorbesc în continuare cu anumiți prieteni de-ai lui.

Dar dacă stăm să analizăm câți prieteni, așa-ziși prieteni între ghilimele, a avut, putem să spunem că da, a fost uitat”, a mai spus pentru Click!.

Marcel Toader a fost căsătorit și a divorțat de 6 ori. Pe Raluca, prima lui soție, a cunoscut-o în Franța și alături de ea a devenit tatăl lui Maximilian (24 de ani), unicul lui fiu.

A mai fost căsătorit cu fosta jucătoare de tenis Cătălina Cristea, cântăreața Anamaria Ferenţ, prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea, interpreta de muzică populară Maria Constantin și Diana Ghenu, fiica primarului din comuna Berceni, Ilfov.

Foto: Facebook

Citește și:

Când începe noul sezon Chefi la cuțite? Programul anunțat de Antena 1

Adela Popescu, pregătiri pentru al treilea bebeluș. La ce nume s-a gândit?

Survivior România 2021: Marilena din echipa Războinicilor a fost descalificată

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter