Eroarea majoră făcută de site-ul oficial al Familiei Regale la anunțul numelui bebelușui regal

De Oana Savin, pe
Site-ul oficial al Familiei Regale britanice a făcut o gafă majoră în momentul în care a anunțat numele bebelușului Prințuil Harry și al lui Meghan Markle.

La scurt timp după ce Ducii de Sussex au anunțat pe Instagram că și-au numit fiul Archie Harrison, pe site-ul Familie Regale a fost postat un comunicat. Însă acesta a conținut o greșeală imensă.

În loc să îi numească pe Harry și Meghan părinții copilului, au scris că acesta este primul copil al Prințului William și Kate Middleton.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor s-a născut la 05:26 Luni 6 mai. El este primul copil al Ducelui și Ducesei de Cambridge și este al șaptelea în ordinea succesiunii la tron. Archie a cântărit 3 kilograme 260 de grame și ducele a fost prezent la naștere”, este anunțul Casei Regale.

Eroarea majoră făcută de site-ul oficial al Familiei Regale la anunțul numelui bebelușui regal

Imediat ce greșeala a fost observată, anunțul a fost modificat, însă nu înainte de a fi văzut de mii de oameni.

Între timp, Harry și Meghan au încălcat convenția regală și au luat decizia personală de a nu folosi un titlu pentru băiețelul lor. Acesta va fi cunoscut ca Master (n.r. Domnul) Archie Mountbatten-Windsor.

Ca prim născut al ducelui, Archie ar fi putut deveni Conte de Dumbarton sau Lordul Archie Mountbatten-Windsor.

Această decizie a fost luată deoarece Harry și Meghan își doresc o viață cât se poate de normală pentru fiul lor, în pofida moștenirii sale regale.

Sursă foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter