Emmy Rossum a devenit mamă pentru prima oară! Actrița a ținut sarcina secretă până la naștere

De Adelina Duinea, pe

Emmy Rossum (34 de ani) a dezvăluit în mediul online că ea și soțul ei, producătorul Sam Esmail (43 de ani), au devenit părinți pe 24 mai 2021.

„24.05.2021: Într-o dimineață însorită de luni, la ora 08:13, am devenit părinții unei fiice”, a scris actrița în dreptul a trei fotografii, două surprinse în timpul sarcinii și una cu amprenta piciorului fiicei sale.

Emmy Rossum a devenit mamă pentru prima oară! Actrița a ținut sarcina secretă până la naștere

Ulterior, Emmy a publicat o altă fotografie din timpul sarcinii. În dreptul imaginii, actrița a scris: „Cu două săptămâni înainte ca fiica noastră să se nască”. Emmy și soțul ei au ținut sarcina ascunsă în toată această perioadă, în mediul online publicând doar fotografii vechi sau de la piept în sus.

În anul 2019, Emmy s-a retras din serialul Shameless. „Întotdeauna voi dori binele familiei mele. Nu vă gândiți la mine ca și cum v-aș fi părăsit, gândiți-vă că m-am mutat în altă casă, dar pe aceeași stradă”, a scris actrița atunci.

Citește și:

Olimpia Melinte, despre nașterea fiului ei: „Tot ce-mi doream să știu era că am un bebeluș sănătos”

Andreea Bălan, despre vacanța în Dubai cu Tiberiu Argint: „Trăim lucruri frumoase împreună”

Laura Cosoi și soțul ei au aniversat 9 ani de relație. Cum a fost cerută actrița în căsătorie

Sarcina sa explică de ce nu a putut fi prezentă în episodul final al seriei TV, difuzat pe 12 aprilie. „Emmy și-a dorit să revină, dar restricțiile impuse de pandemia de COVID-19 nu i-au permis acest lucru”, a declarat regizorul serialului, John Wells, pentru The Hollywood Reporter.

În prezent, Emmy este distribuită în serialul Angelynne, scris și produs de soțul ei, Sam. Perechea și-a oficializat relația în luna august a anului 2015.

Foto: Profimediaimages.ro; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter