Emily Burghelea, testată pozitiv pentru COVID-19. Cum se simte vedeta

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 07 decembrie 2020, 10:44
Emily Burghelea a fost depistată pozitiv cu COVID-19. Fosta asistentă de la Acces Direct se află în carantină, alături de iubitul ei, Andrei. 

La câteva zile după ce s-a logodit în biserică, Emily Burghelea a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Vedeta a intrat în carantină alături de iubitul ei, Andrei, care a primit un test negativ. De asemenea, ea a mărturisit că se confruntă cu o formă ușoară a bolii.

Citește și: Șerban Huidu a avut COVID-19. Ce a transmis prezentatorul TV

„De pe data de 2 decembrie sunt în carantină alături de iubitul meu, după ce am intrat în contact cu o persoană pozitivă. Din păcate, virusul nu iartă pe nimeni și, în urma procedurilor legale, am aflat că sunt pozitivă însă, spre surprinderea noastră, doar eu. Deși locuim în aceeași casă și dormim în același pat, testul lui Andrei a ieșit negativ. Eu am avut, slavă Domnului, simptome ușoare. Dureri în gât, o stare de oboseală cronică și febră 37,5 într-o singură seară, dar acum mi-am revenit. Știu foarte bine cât de tare te poate doborî acest virus”, a spus Emily Burghelea pentru Cancan.ro.
Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a contractat virusul după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu COVID-19.
„Eu și iubitul meu respectăm întocmai regulile, însă trebuie să spun că ne este peste mână să stăm în casă în aceste 14 zile. Andrei trebuia să plece la Timișoara, la un curs de programare neurolingvistică la care încearcă să prindă loc de mai bine de doi ani, iar eu aveam de onorat câteva contracte destul de importante.
Suntem totuși recunoscători că ne simțim bine. Pe restul le facem noi, sănătate să avem. Sper ca oamenii să conștientizeze gravitatea situației prin care trece omenirea acum. Este extrem de important să ne protejăm. Poate că cei tineri trec mai ușor de acest hop, dar trebuie să ne gândim la cei mai în vârstă și cu anumite probleme de sănătate, pentru care infectarea cu coronavirus poate fi, din păcate, fatală”, a transmis frumoasa blondină.
Sursă foto: Instagram
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter