Emily Burghelea a născut. Prima imagine cu fetița

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 09 aprilie 2021, 16:01
După un travaliu de 24 de ore, Emily Burghelea a născut natural o fetiță perfect sănătoasă. Vedeta a postat deja pe rețelele de socializare prima imagine cu micuța ei. 

Emily Burghelea, fosta asistentă de la Acces Direct, a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta, care a făcut postări pe rețelele de socializare chiar și în timpul travaliului, a postat și prima imagine cu bebelușul în brațe.

Emily Burghelea a născut: „Ceva mai frumos de atât nu există pe pământ

„La 22.40 am născut pe cale naturală o fetiță perfect sănătoasă de 3200g, de care m-am îndrăgostit instantaneu. A fost cea mai frumoasă experiență din viața mea. A fost extrem de intens, dar nu m-am dat bătută. Am ținut-o în brațe imediat după expulzie și m-am pierdut în ochii ei mari și frumoși! ? Ceva mai frumos de atât nu există pe pământ. Ne uităm una la alta cu atâta pasiune! A fost atât de puternică! A rezistat travaliului greu, s-a luptat și a câștigat! Este minunată! Să știți ca doamna dr. a spus că seamană cu @iubitul_lui_emily (n.r soțul vedetei), a dezvăluit ea pe Instagram.

Citeşte şi: Cătălina Isopescu, fiica jurnalistului de investigații Emanuel Isopescu, a murit la 49 de ani

Citeşte şi: Ce spune Iulia Albu despre coafura și stilul vestimentar ale Andreei Esca

Citeşte şi: Mihai Bendeac s-a vaccinat anti-COVID-19 cu serul de la AstraZeneca: „Mi-e teamă de ace, dar a fost simplu”

Citeşte şi: Ce a făcut mama lui Leonard Miron când a aflat că e homosexual

După 12 ore de travaliu, Emily Burghelea a publicat o imagine cu ea din spital și un mesaj plin de emoție: „Avem deja 12 ore de travaliu și mai urmează. Sunt atât de fericită încât nici nu simt durerea! În curând îmi voi ține fetița în brațe și când mă gândesc la asta îmi vine să sar în sus de bucurie! Iubitul meu așteaptă în fața spitalului cu sufletul la gura. Se întâmplă! Devenim părinți! Vă țin la curent!”, a scris aceasta.

Emily Burghelea s-a căsătorit cu tatăl fetiței ei în noiembrie 2020, după ce acesta cerut-o în căsătorie în direct, chiar în platoul Teo Show.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter