Emil Constantinescu, operat de urgență. Fostul președinte și-a fracturat clavicula și glezna

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 10 iulie 2020, 11:47
Emil Constantinescu a ajuns de urgență la spital, săptămâna trecută, după ce a suferit un accident. Fostul președinte al României a fost operfat după ce și-a fracturat clavicula și glezna.

„Preşedintele Emil Constantinescu a suferit, săptămâna trecută, un accident casnic, alunecând pe o suprafaţă spălată cu detergent. În cădere, şi-a fracturat grav clavicula şi glezna. A fost operat la Spitalul Militar Central „Dr. Carol Davila” şi continuă recuperarea medicală la reşedinţă, pentru o perioadă de o lună şi jumătate”, se arată într-un comunicat emis presei.

Citește GRATUIT numărul de iulie al Revistei Unica, în format digital!

„Preşedintele Constantinescu transmite toată aprecierea sa şi cele mai călduroase mulţumiri echipei de medici, asistente şi infirmiere din Secţia Ortopedie, condusă de doctorul Marius Stănescu. Mulţumiri doamnei prof. dr. Mariana Jinga, director medical al spitalului şi şef al Clinicii de Medicină Internă. Preşedintele Constantinescu mulţumeşte, de asemenea, Serviciului de Protecţie şi Pază, pentru sprijinul acordat”, potrivit comunicatului.

Emil Constantinescu a fost președinte al României între 1996 și 2000.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu fostul președinte Emil Constantinescu.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter