Elton John a început ultimul turneu din carieră: „E timpul să spun mulţumesc tuturor fanilor”

De Oana Dinu, pe
Sir Elton John a anunțat oficial că renunță la turnee după 50 de ani de carieră. Artistul vrea să le mulțumească fanilor care i-au fost alături în tot acest timp prin intermediul celor 300 de concerte pe care le v-a susține. 

Turneul mondial „Yellow Brick Road” al britanicului Elton John, a început în Allentown, Pennsylvania și va continua până în 2021. Cele 300 de concerte din cadrul turneului, programate pe cinci continente, sunt modul artistului de mulțumi publicului care i-a fost alături în toți anii carierei lui, conform Adevărul.ro.

„Plănuiesc să aduc pasiunea şi creativitatea care a distrat fanii mei timp de mai multe decade în acest turneu final”, a spus cântărețul într-un comunicat.

La 70 de ani, Elton John a decis că proritățiile sale s-au schimbat și vrea să acorde mai multă atenție copiilor și soțului său.

„În urmă cu zece ani am zis că nu mai merg în turnee. Am avut o carieră uimitoare, dar priorităţile mele sunt acum copiii şi soţul meu. E timpul să le mulţumesc tuturor fanilor. Nu spun că nu voi mai crea, dar nu voi mai călători. Am fost pe drumuri toată viaţa. Nu vreau să le duc dorul copiilor“, a mărturisit artistul.

Elton John și-a început cariera în anii ’70 și a devenit unul dintre cei mai de succes artiști ai întregii lumi. A vândut peste 450 de milioane de discuri la nivel mondial și în cele cinci decenii de muzică a câştigat cinci premii Grammy, un premiu Tony, un premiu Oscar şi un Glob de Aur. Melodia sa Candle in the Wind 1997 a fost vândută în peste 37 de milioane de exemplare, fiind cea mai bine vândută melodie din istorie. În 1994 a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame, iar în 1998 a primit titlul de Cavaler al Ordinului Imperiului Britanic.

În 2014 s-a căsătorit cu David Furnish, la nouă ani după ce au încheiat o uniune civilă, și s-a implicat în apărarea drepturilor comunității LGBT. Cei doi au împreună doi copii, Elijah și Zachary, născuți cu ajutorul unor mame surogat.

În 31 mai 2019 va fi lansat și filmul biografic „Rocketman” despre starul britanic.

Citește și: 

Actrița Denise Richards s-a căsătorit. Vezi cine este noul soț al frumoasei blonde

Actori care au detestat să își sărute partenerii pe marile ecrane

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter