Elsa Hosk a comparat experiența ei cu nașterea naturală cu „întunericul unui film horror”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 18 februarie 2021, 17:48

Modelul Elsa Hosk (32 de ani) și iubitul ei, Tom Daly, au devenit părinții unei fiice, Tuulikki Joan Daly. Fotomodelul a postat prima imagine cu micuța pe 12 februarie. Într-un eseu alcătuit din 6 părți, modelul a vorbit despre experiența sa cu nașterea naturală acasă.

Elsa a fost în travaliu timp de 12 ore. L-a avut alături pe iubitul ei, o moașă și o doula. Doula este un cadru profesional mediu pregătit pentru a oferi suport emoțional, fizic și informativ mamei care așteaptă să nască, care a început travaliul sau care tocmai a născut.

Elsa Hosk a comparat experiența ei cu nașterea naturală cu „întunericul unui film horror”

În partea a cincea a eseului, fotomodelul a comparat experiența ei cu nașterea naturală cu „întunericul unui film horror”. Deși a fost încurajată să simtă capul fiicei sale înainte ca aceasta să se nască, Elsa a mărturisit că era prea speriată și extenuată să o facă.

Apoi, când capul micuței era vizibil, ajutoarele i-au adus o oglindă. Imediat după, Elsa a fost cuprinsă de o putere pe care nu știa că o are. „Burtica mea nu a arătat atât de mare în timpul sarcinii, dar odată ce i-a ieșit capul am realizat că era un copil mare.

Avea și mâinile în dreptul feței. (…) Două ore ne-am chinuit să scoatem doar capul. Cu cea mai mare și îndelungată împingere, plus un sunet și o senzație pe care n-am mai simțit-o până atunci, iese capul, iar după următoarea întreg corpul.

Toată durerea pe care am simțit-o este uitată. Sunt copleșită de iubire, mândrie și fericire. Este aici. Îi vorbesc. Îi spun că sunt mândră de ea.

S-a născut odată cu răsăritul soarelui, la ora 7, iar lumina din cameră s-a schimbat din întunericul unui film horror într-un vis inundat de lumina soarelui. În dimineața în care s-a născut, toate planetele erau în zodia ei, bebelușul meu super vărsător”, a scris modelul pe Instagram.

Foto: Instagram

Citește și:

Prima reacție a lui Thomas Markle după ce prințul Harry și Meghan au anunțat că așteaptă al doilea copil

Prințul Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a, internat „ca măsură de precauție”

Demi Lovato, la un pas de moarte. A suferit trei atacuri cerebrale şi un atac de cord după o supradoză de droguri

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter