Ellie Goulding va deveni mamă pentru prima oară. Artista este însărcinată în 8 luni

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 25 februarie 2021, 13:55
Ellie Goulding a dezvăluit în cadrul unui interviu acordat revistei Vogue că va deveni mamă pentru prima dată. Cântăreața este însărcinată în 8 luni. 

Ellie Goulding (34 de ani) și soțul ei, art dealer-ul Caspar Jopling (29 de ani) se pregătesc de venirea pe lume a primului lor copil. Cântăreața britanică a dat vestea cea mare într-un interviu acordat revistei Vogue.

Solista, care este în ultimul trimestru de sarcină (30 de săptămâni), a aflat că este însărcinată în vara anului trecut, atunci când se afla cu soțul ei într-o vacanță pentru a sărbători un an de la căsătorie.

Citește și: Artista Natti Natasha este însărcinată! Primele imagini cu burtica

„A fost o nebunie, pentru că era aniversarea noastră de un an. Nu acesta era planul. Gândul de a rămâne însărcinată nu părea că ar putea fi o realitate. Să fiu însărcinată m-a făcut însă să mă simt cu adevărat umană”, a mărturisit cântăreața.

Ellie Gouldinga vorbit despre perioada sarcinii

Din cauza pandemie de COVID-19, Ellie Goulding și Caspar Jopling au stat izolați pe propietatea lor din Gloucestershire, în apropiere de Londra: „Am trecut de la a spune cât de sănătoase sunt salatele mele, micul dejun și consumul de nuci și semințe, la cât de mult îmi doresc McDonalds. Am fost cam îngrozită, brusc voiam toate lucrurile rele!

Nu știu ce a făcut acest bebeluș când mi-a preluat corpul a fost de genul: La dracu! Nu vreau broccoli, spanac, verdețuri! Nu voiam decât zahăr și carbohidrați. Greața și oboseala nu se compară cu nimic din ce am experimentat până acum. Simt că este un tabu să vorbești despre sarcină ca fiind o provocare. Nu este întotdeauna senin și nu strălucești mereu. Nu spun că fiecare secundă a acestei sarcini a fost o nefericire. Dar n-a fost mereu ușor. Am un nou respect pentru femeile care au copii”, a dezvăluit ea.

„Sunt încântată să fiu mamă – dar vreau și să mă asigur că voi continua să lucrez. Abia aștept să mă întorc la turnee. Am fost în studio în cele mai multe zile și sunt încântată de provocare. Va fi o experiență total nouă”, a mai spus Ellie Goulding.

După ce în iulie 2020 și-a lansat albumul „Brighterst Blue”, aceasta a lucrat la o carte de wellness, „Fitter. Calmer. Stronger”, pe care plănuiește să o lanseze în luna septembrie.

Citește și: Actrița Shenae Grimes este însărcinată cu al doilea copil! Primele imagini cu burtica

Spre încântarea fanilor, artista a publicat pe conturile sale de pe rețelele de socializare și câteva imagini cu burtica de gravidă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding)

Intră în GALERIA FOTO să vezi mai multe imagini cu Ellie Goulding.

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter