Ellie Goulding a născut. „Suntem extrem de recunoscători”

De Adelina Duinea, pe

Ellie Goulding (34 de ani) și soțul ei, dealerul de artă Caspar Jopling (29 de ani), au devenit părinți pentru prima oară. Soțul cântăreței a făcut anunțul. „Atât mama, cât și bebelușul sunt sănătoși și fericiți”, a scris în dreptul unei fotografii cu un aranjament floral.

Ellie Goulding a născut. „Suntem extrem de recunoscători”

„Suntem extrem de recunoscători. Niciodată nu mă plâng când vine vorba de atenția pe care o primim din pricina carierei lui Ellie. Dar în acest moment personal și magic am aprecia dacă ne-am putea bucura în intimitate… Mulțumim!”, a mai spus Caspar.

Solista a aflat că va deveni mămică în timpul unei vacanțe de la sfârșitul lunii august a anului 2020. „A fost nebunesc pentru că era aniversarea noastră de un an. Nu era în planul nostru [o sarcină]”, a declarat Ellie pentru Vogue.

„Gândul că aș fi însărcinată nici nu părea real. (…) Sarcina m-a făcut să mă simt umană. (…) Mă bucur de ea. Soțul meu este de asemenea încântat”, a mai spus revistei.

Cu toate acestea, artista a admis că s-a simțit singură „din cauză că nu a fost o sarcină planificată pentru acest moment și pentru că a fost o călătorie mai mult solitară din pricina pandemiei de coronavirus”.

Ellie și-a dorit să-și țină sarcina privată, în culise făcând față mai multor provocări. „Asemenea stări de greață și oboseală nu am mai experimentat niciodată”, a spus. „Am impresia că este deja tabu să vorbești despre sarcină ca fiind o provocare.

Citește și:

Irina Mohora este însărcinată în luna a șaptea cu al doilea copil

Mihai Albu nu și-a putut suna fiica de Paște. „Mi-ar fi plăcut să o sun”

Marius Elisei a reacționat după ce s-a scris că are o nouă iubită și că aceasta ar fi însărcinată

Nu e doar lapte și miere. Nu e doar strălucirea. Nu spun că fiecare secundă a fost dificilă. Dar n-a fost mereu ușor. Am un nou respect pentru femeile care au copii.

Sunt nerăbdătoare să devin mamă, dar vreau în același timp să mă asigur că voi continua să muncesc”, a mai spus. „Abia aștept să merg din nou în turneu. Am petrecut mult timp în studio. Să devin mamă va fi o experiență cu totul nouă”, a mai spus solista pentru Vogue.

Ellie și Caspar și-a oficializat relația pe 31 august 2019, în Catedrala York din Anglia, locaș de cult din orașul natal al artistei. În ziua ceremoniei, Ellie a fost așteptată în fața catedralei de către o mulțime de fani.

Cântăreața și-a făcut apariția într-o furgonetă Volkswagen decorată cu flori. În această zi specială, Ellie a optat pentru o rochie cu mâneci și guler în stil victorian, creație Chloé cu aplicații de perle în formă de stele și flori.

Ajunsă în fața catedralei, Ellie s-a alăturat domnișoarelor ei de onoare, toate purtând rochii în nuanța offwhite, scria atunci Verdict.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter