Ellen DeGeneres a dezvăluit că a fost abuzată de tatăl ei vitreg

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 21 iunie 2019, 14:06
Ellen DeGeneres (61 ani) a dezvăluit că a fost abuzată de tatăl ei vitreg în adolescență. Vedeta a povestit totul în emisiunea lui David Letterman, „My Next Guest Needs No Introduction”.

În cadrul interviului, DeGeneres vorbește despre cum a fost abuzată sexual de soțul mamei ei de atunci, pe vremea când ea avea doar 10 ani.

Abuzul a început, spune Ellen, după ce mama ei, Betty, a fost diagnosticată cu cancer la sân, relatează CNN.

Mi-a spus când mama era plecată din oraș că a simțit o umflătură la sânii ei și trebuie să îi verifice și pe ai mei”, și-a amintit ea.

Oricum, m-a convins că trebuie să îmi simtă sânii și apoi a încercat să facă acest lucru din nou și din nou și din nou”, a mai povestit vedeta de televiziune.

Ellen DeGeneres i-a spus lui Letterman că a decis să își împărtășească povestea cu speranța că va reuși să le dea putere altor femei.

Sunt furioasă pe mine însămi deoarece eu am fost prea slabă să mă împotrivesc. Aveam 15 sau 16 ani”, a afirmat ea.

Este o poveste îngrozitoare și singurul motiv pentru care voi intra în detalii este acela că vreau ca alte fete să nu lase pe nimeni să le facă asta”, a completat Ellen.

DeGeneres a precizat că nu i-a spus mamei sale ce se întâmplă pentru a o proteja.

Nu ar fi trebuit să o protejez. Trebuia să mă protejez pe mine. Și nu i-am spus timp de câțiva ani. Și atunci nu m-a crezut și a mai rămas alături de el pentru încă 18 ani și într-un final l-a părăsit pentru că a schimbat povestea de atât de multe ori”, a mărturisit vedeta.

Când văd oamenii că vorbesc, în special acum, mă înfurie faptul că victimele nu sunt crezute. Pentru că noi nu inventăm aceste lucruri”, a subliniat Ellen DeGeneres.

Sursă foto:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter