Elena Udrea și Adrian Alexandrov au aniversat 5 ani de relație. Unde a mers cuplul în vacanță

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 04 august 2021, 11:58

Elena Udrea (47 de ani) și logodnicul ei, Adrian Alexandrov (34 de ani), au aniversat vara aceasta 5 ani de relație. Perechea are împreună o fiică, Eva Maria, care va împlini 3 ani în septembrie 2021. Recent, Elena, Adrian și Eva au fost în vacanță în Delta Dunării.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Elena Udrea și Adrian Alexandrov au aniversat 5 ani de relație

De acolo, cuplul a publicat mai multe fotografii pe rețelele sociale. Printre imaginile postate se numără și două în care Elena Udrea este surprinsă într-un costum de baie dintr-o singură piesă, negru și cu imprimeu înstelat. Fotografiile le găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

Deși există o diferență de vârstă de 13 ani între Elena și Adrian, relația lor pare să funcționeze foarte bine. După o carieră de succes în lumea modellingului, Adrian s-a îndreptat către piața de imobiliare, iar Elena este cea care l-a susținut să facă această schimbare.

Citește și:

Virgil Ianțu, declarație emoționantă de dragoste cu ocazia aniversării logodnicei lui

Gabriela Prisăcariu, certată de medicul ei că s-a îngrășat prea mult. Câte kg are modelul în luna a opta de sarcină

Ilinca Vandici, mărturisiri surprinzătoare despre familia ei: „Părinții nu au fost alături de mine”

„Este o relație frumoasă, puternică, nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine. Adrian a făcut față neașteptat, mai bine chiar decât alții cu mai multă experiență de viață. Aș zice că este ca și când ar fi făcut armata, dar nu în garnizoană, ci direct pe front.

Este un tată minunat, implicat, prea implicat chiar, și care o iubește enorm pe Eva. Ne place să facem lucruri împreună, să avem planuri care acum o includ și pe Eva. Este o persoană loială, pe care poți conta”, declara Elena Udrea în februarie 2020, pentru Ciao.

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov

Cuplul s-a cunoscut în anul 2016. „Ne știam de ceva vreme din vedere, ne mai întâlneam la sala de sport, ne salutam, dar, cel puțin eu, nu știam nici măcar cum îl cheamă. Ne-am întâlnit întâmplător, după un timp, în oraș, pe la sfârșitul lui iunie 2016.

Eu tocmai ieșisem din cealaltă relație, eram deci singură și deschisă către un nou început. Am schimbat câteva cuvinte, mi-a dat cartea lui de vizită, iar în zilele următoare am băut o cafea împreună și cam ăsta a fost debutul nostru în calitate de cuplu”, a declarat Elena Udrea în septembrie 2018, pentru revista VIVA!.

Elena Udrea a fost ministru al Turismului în perioada 22 decembrie 2008 – 9 februarie 2012. A plecat din România în Costa Rica în luna februarie a anului 2018, pentru a scăpa de condamnarea din dosarul „Gala Bute”.

După trei săptămâni de la nașterea fiicei sale, pe 3 octombrie 2018, Elena a fost reținută de Biroul Național Interpol din Costa Rica, fiind eliberată câteva luni mai târziu, în decembrie 2018. Elena i-a dat naștere fiicei sale în Costa Rica și s-a întors în România în iulie 2019. Fostul ministru a ales să se stabilească alături de fiica și de mama ei, Maria Veliceasa, în casa logodnicului său.

Foto: Instagram; Facebook; VIVA!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter