Elena Gheorghe, despre al treilea copil: „Îl așteptăm cu brațele deschise!”

De Unica.ro, pe

Elena Gheorghe (35 de ani) și-a uimit fanii pe rețelele de socializare printr-un anunț neașteptat. Cântăreața le-a spus internauților că își dorește să devină mamă pentru a treia oară.

Artista a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care pune mâna pe burtica de gravidă a lui Nicole Cherry. Conform credinței populare, dacă o femeie atinge burta unei femei însărcinate, atunci, într-un viitor apropiat, și ea va rămâne gravidă.

„Și dacă se ia, îl așteptam pe al treilea cu brațele deschise. Nicole Cherry arăți superb, îți doresc sarcină ușoară și un bebe frumos ca tine!”, sunt cuvintele scrise de Elena Gheorghe în dreptul fotografiei cu Nicole Cherry.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ELENA (@elenagheorgheofficial)

Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene (38 de ani), au împreună un băiat și o fată: Nicholas Răzvan (9 ani) și Amelie Nicole (3 ani). Solista și Cornel Ene s-au cunoscut când artista avea 15 ani, iar el 18, pe când erau colegi în trupa Mandinga.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu, atac dur la adresa Adelinei Pestrițu: „Pinocchio, ea este şefa. Păcălește oamenii!”

Citeşte şi: Moștenitorul imperiului Ferrari s-a căsătorit cu o româncă

Citeşte şi: Zanni, despre greutățile din copilărie: „Eram șapte copii în casă…”

Citeşte şi: Lora și secretul ei pentru o siluetă de invidiat: „Nu cred în diete, dar…”

Elena Gheorghe și trucurile ei înainte de a urca pe scenă

Înainte de a concerta, Elena Gheorghe obișnuiește să bea un anumit smothie, același pe care îl consuma și Elvis Presley.

„Se cheamă chiar The Elvis Smoothie şi este făcut din combinaţia preferată a acestuia: banană şi unt de arahide. Eu adaug câteodată și puţină ciocolată neagră și o cană de lapte de migdale neîndulcit. E o băutură delicioasă și în cazul meu funcţionează de minune, mai ales că e cunoscut faptul că banana, în combinaţie cu ciocolata neagră alungă emoțiile!”, a dezvăluit artista.

Foto – Facebook / Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter