Ela Arjandas este însărcinată. Românca, măritată cu unul dintre cei mai bogați bărbați din lume, a dat vestea de ziua soțului ei

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 13 aprilie 2021, 17:54
Ela Arjandas și soțul ei, Anil Arjandas, unul dintre cei mai bogăți bărbați din lume, vor fi părinți pentru prima oară. Românca a dat vestea pe rețelele de socializare, chiar de ziua de naștere a soțului ei. 

Ela Arjandas, originară din Satu-Mare, este însărcinată cu primul copil. Românca s-a căsătorit în urmă cu cinci ani cu Anil Arjandas, creator de bijuterii și ceasuri de lux, și duce o viață de basm în Spania. De ziua de naștere a soțului ei, pe lângă vestea că vor deveni părinți, Ela a scris și un mesaj emoționat pentru bărbatul pe care-l iubește:

„La mulți ani, celui mai iubit tătic! Abia aștept această uimitoare aventură, toate mângâierile, toate nopțile nedormite și toată dragostea nesfârșită. Bebe A este deja atât de norocos să te aibă pe tine ca tată și abia așteaptă să te cunoască! Te iubesc atât de mult și îți doresc o viață fericită!”, a scris Ela Arjandas pe pagina sa de Instagram, în dreptul primei imagini cu burtica de gravidă.

Citește și: L-a iertat Andreea Bălan pe George Burcea? „Suntem în continuare în proces de divorț”

Oana Radu a slăbit 30 de kilograme în 50 de zile: Dieta este inventată de Cătălin

Andreea Bălan, despre relația cu artistul Keo: „Ne regăseam la un nivel foarte profund”

Prințul Andrew, dezvăluiri despre starea reginei Elisabeta a II-a după moartea prințului Philip

„Vă iubesc și pe tine și pe copilul A până la Lună și înapoi”, i-a răspuns milionarul în dreptul fotografiei.

Ela și Anil Arjandas, unul dintre cei mai importanți colecționari de ceasuri de lux din lume, și-au unit destinele într-un resort de lux din Marbella, în urmă cu cinci ani. Așa cum era de așteptat, au avut parte de un eveniment de poveste, iar mireasa și-a accesorizat rochia spectuloasă cu bijuterii în valoare de zeci de mii de euro, potrivit portalsm.ro.

Intră în GALERIA FOTO să vezi mai multe imagini cu Ela Arjandas și soțul său.

Sursă foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter